AM AFLAT unde trebuie căutată fetița de 6 ani dispărută în Maramureș! ”Detectivul de paranormal”, Ioan Burculeț spune tot: ”E un loc blestemat”

O fetiță de 6 ani din Repedea, județul Maramureș, a dispărut vineri din fața casei părântești și de atunci este căutată fără încetare.

Autor: C.L.

Acţiune amplă de căutare a Valentinei Rusnac, o fetiţă de 6 ani, dispărută de acasă. Oamenii legii, localnici și voluntari o caută pe copilă.  Conform informaţiilor furnizate poliţiştilor de familie şi vecini, fetiţa ar fi dispărut din faţa casei părinteşti, în dupa amiaza zilei de vinei, în jurul orei 14,30, iar conform afirmaţiilor unei alte fetiţe care se juca în curte cu puţin în timp înaintea dispariţiei, aceasta s-ar fi îndreptat spre pârârul Tomnatec din vecinătatea localităţii.

”Detectivul de paranormal” Ioan Burculeț se implică în căutarea micuței și consideră că aceasta ar trebui căutată într-o anumită zonă, așa cum i se arată lui amprentarea energetică.

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Citeste si: Astrologul Ioan Burculeț, despre moartea lui Răzvan Ciobanu! Cum a prevăzut sfârșitul creatorului de modă

Citeste si: El a fost singurul om care a știut unde se află Tudor. Ce spunea astrologul Ion Burculeț despre locul în care se afla băiatul

Citeste si: SERIALUL WOWBIZ.RO ”Detectivul de paranormal” știe unde e Elodia Ghinescu! ”Trupul ei nu va fi găsit niciodată” Ce crede Ioan Burculeț că s-a întâmplat cu avocata dispărută în urmă cu 12 ani VIDEO EXCLUSIV

”Trebuie căutată undeva unde este o troiță- un simbol al spiritualității- sau ceva asemănător unui turn atipic din acest punct de vedere însă eu o denumesc troiță. Acolo se poate bifurca mai mult sau mai puțin calea de acces, apă sau o intersecție de căi. Important din poziția pe care merg, fetița se deplasa din partea stângă a apei. Unde este un loc cu multă vegetație pitică să spunem, sau asemănător unui stufăriș, arbuști dar ca niște tufe mai dezvoltate.

Malul este surpat de ploaie sau ușor abrupt. 

Acolo este un semn.. ori este o cruce în zona respectivă sau efectiv o troiță... Casa unde locuiesc părinții este poziționată ca într-o pantă, vizibilă inclinația! Acolo în zonă, este un areal negativ ca și cum ar fi ceva care atenționează. Haide să spunem că localnicii ar numi locul "blestemat" pentru că acolo au mai avut loc fenomene de-a lungul timpul și este o legendă a locului pe care bătrânii o știu, referitor la o femeie -fată rea care își pune amprenta asupra

zonei. Totul în apropierea unei troițe sau a unei crucă și toate acestea duc spre apă și un înec, dacă nu este verificată zona la timp... Și poate dacă cineva ar insista. Malul stâng!”, a spus ”detectivul de paranormal” Ioan Burculeț, despre cazul fetiței din Repedea, dispărută de vineri de acasă.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies