SERIALUL WOWBIZ.RO ”Detectivul de paranormal” știe unde e Elodia Ghinescu! ”Trupul ei nu va fi găsit niciodată” Ce crede Ioan Burculeț că s-a întâmplat cu avocata dispărută în urmă cu 12 ani VIDEO EXCLUSIV

”Detectivul de paranormal” dezleagă azi mistere legate de celebrul caz Elodia Ghinescu, avocata din Brașov dispărută în 2007. La aproape 12 ani de la tragedie, specialistul în paranormal susține că trupul acesteia nu va fi găsit niciodată.

Autor: C.L.

In articol:

Elodia Ghinescu a fost una dintre cele mai mediatizate dispariții din România ultimilor ani, iar trupul avocatei din Brașov, ucise de soțul ei, Cristian Cioacă, nu a fost găsit până acum.

După mai mulți ani de anchete și de procese, Cristian Cioacă a fost condamnat pentru uciderea acesteia.

Avocata Elodia Ghinescu a fost declarată moartă câțiva ani mai târziu, printr-un act judecătoresc, dar mormântul ei este gol. Și, ”detectivul de paranormal” de la WOWbiz.ro, Ioan Burculeț, susține că așa și va rămâne, pentru că trupul Elodiei nu va fi găsit niciodată. 

Pe de altă parte, Ioan Burculeț crede că soțul Elodiei a ucis-o ”din greșeală”, a fost o crimă pasională și că deși are cumva regrete pentru fapta sa, niciodată nu va arăta acest lucru. 

Iată previziunile ”detectivului de paranormal” Ioan Burculeț despre cazul Elodia Ghinescu:

Parcul Cișmigiu, acolo unde nu întâmplător am filmat materialul, a adus o stare care m-a determinat la un moment dat să rememorez o amprentă nu prea plăcută. Dar oare câți dintre noi știu că, la mijloc a fost o crimă pasională?! Primele frânturi ale imaginilor îmi arătau un Cristian Cioacă într-o discuție aprinsă cu soția lui și nemulțumirea acestuia la modul comportamental- o palmă a fost

fatală și a transformat totul!

”Detectivul de paranormal” de la WOWbiz.ro: Asupra familiei Elodiei a planat un blestem!

Nu pot lăsa deoparte nici “blestemul” care a planat asupra familiei din care Elodia își avea zestrea ereditară, pentru că aici toate au fost lăsate de Univers să se manifeste așa. Vorbim de nervi, discuții aprinse și o palmă fatală, care ulterior l-a determinat pe Cristian Cioacă să conducă toate autoritățile pe o pistă falsă.

Citeste si: UN NOU SERIAL MARCA WOWBIZ.RO! ”Detectivul de paranormal” dezleagă misterele din ultimele zile de viață ale Stelei Popescu ”A avut o criză respiratorie” Dezvăluiri stranii despre ce se întâmplă ACUM în cabina de la teatru VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Cine este Andreea Cipcă, iubita lui Florin Piersic Jr. ”Aveam 25 de ani. Credeam că tot ce zboară se mănâncă"- kfetele.ro

Citeste si: Care a fost motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu? Iată ce a spus designerul despre soţia lui- bzi.ro

 

Toate deplasările, ulterior căutările Elodiei au rămas fără un răspuns obiectiv. De ce? Simplu! Pentru că oricine va încerca să o caute, va trebui ori să treacă în cealaltă dimensiune ori să accepte că aceasta este moartă și că dorințele au contribuit la curmarea unei vieți. Un aspect care a distrus familii și existențe.

Citeste si: Specialistul în astrologie, Ioan Burculeț, a prevăzut problema de sănătate a fostului premier? Incredibil, ce previziuni are în continuare pentru Mihai Tudose

Citeste si: Miracol la Iași! Ce se întâmplă cu icoanele Părintelui Iustin Pârvu ”Mă cutremur”

”Detectivul de paranormal” de la WOWbiz.ro: Corpul Elodiei nu mai există!

Și totuși unde este cadavrul? La momentul respectiv mulți considerau că Elodia trăiește. Că ea este în pădurea unde se presupunea că polițistul Cioacă a ascuns-o. Nu. Eu știu unde este Elodia! Corpul ei fizic nu mai există pentru că a dispărut într-o fermă de animale (este vorba despre porci),  care devorează tot și astfel nu mai poate fi identificată nici măcar o urmă.

O palmă, o căzătură, un deces ulterior, în concluzie un Destin curmat de obsesia față de o femeie și de dorințele nestăvilite ale unui personaj controversat. Prin atitudinea lui, Cristian Cioacă dincolo de efectele remușcărilor pe care nu le va exterioriza niciodată, a marcat planul existențial al familiei Ghinescu, al unui copil și implicit al apropiaților. Și cu toate acestea, Universul știe el de ce, deseori lasă aspectele într-un suspans numai de el știut!”, a declarat Ioan Burculeț ”, detectivul de paranormal” de la WOWbiz.ro

VEZI VIDEO

 

Cine este ”detectivul de paranormal” Ioan Burculeț

Licențiat în psihologie, medium și astrolog, specializat în România și Marea Britanie, Ioan Burculeț a uimit prin previziunile sale de multe ori, dacă ne gândim la cutremurele din Italia, la accidentările în masa sau atentatele teroriste.  A devenit cunoscut în România în perioada alegerilor prezidențiale din anul 2014, când a spus că opoziția de la vremea respectivă va caștiga. El a prezis ascensiunea lui Klaus Iohannis.

Ultimul caz în care  Ioan Burculeț a fost implicat a fost cel al lui Tudor Niream, un adolescent din Zalău dispărut de acasă. Specialistul în astrologie și medium a semnalat că băiatul era din păcate ”pe fundul unui lac”. Așa a și fost găsit câteva săptămâni mai târziu.  

Specialistul în astrologie Ioan Burculeț își folosește acum talentul său de medium pentru a desluși enigme ale unor persoane dispărute, ale unor locuri cu încărcătura deosebită.

Alături de reporterii WOWbiz.ro, în premieră, Ioan Burculeț pornește în căutarea dovezilor pentru descoperirea unor adevăruri neștiute de mulți, a unor secrete ce așteaptă să iasă la suprafață, într-o serie de investigații făcute dincolo de ceea ce se vede cu ochiul liber. Pentru că, transformat într-un detectiv de paranormal, Ioan Burculeț, însoțit de echipa WOWbiz.ro, vă va dezvălui secrete ale unor mari artiști, dezlegări ale unor mistere ale crimelor celebre sau poveștile nespuse ale unor locuri cu o încărcătură specială.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Boala incurabilă de care suferă Bogdan, noul concurent de la Puterea Dragostei! Este dependent de medicamente

Anunț de ultim moment de la directorul INFP: „Posibil să avem o grupare de cutremure mari”

Astrologul Ioan Burculeț, previziune șocantă despre o persoană ”cu nume de rezonanță”: ”Poate să dispară efectiv”

6 zodii au o săptămână cu multe multe provocări. Taurii vor întâmpina dificultăți la locul de muncă

VESTEA CEA MARE a venit din Ucraina! Anunțul a fost făcut chiar acum: Rusia SE PREGĂTEȘTE SĂ...

Cine este Florin Piersic Jr. „Nu am avut o relație reală”

Legătura dintre alunițe și cancerul de piele. Semnele care atrag atenția medicilor

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies