Am găsit-o pe fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian! Singura fotografie cu Mihaela Carmen! Unde a dispărut femeia după divorțul de artist? EXCLUSIV

WOWbiz.ro vă prezintă în exclusivitate singura fotografie cu fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Petrică Mîțu Stoian a fost căsătorit timp de 16 ani cu Mihaela Carmen, de care a divorțat în 2012, în mare secret. Procesul de divorț a avut loc la Judectoria Târgu Jiu și a fost unul fără partaj, între cei doi existând o înțelegere scrisă în legătură cu împărțirea bunurilor.

Mîțu Stoian a fost cel care a anunțat că s-a separat de soția lui, la câteva săptămâni după pronunțarea divorțului. El a spus atunci că femeia nu a avut alte pretenții decât să-i păstreze numele.

Cum arată, de fapt, fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian?

Mihaela Carmen și Petrică Mîțu Stoian nu au avut copii, cântărețul dezvăluind că au existat discuții pe această temă, fără ca acestea să fie concretizate. Artistul a explicat că, inițial, femeia nu a vrut ”să-și strice corpul” cu o sarcină, după care a recunoscut că nici el nu se prea omoara după copii. De asemenea, despre fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian se știe că a fost o prezență extrem de discretă în preajma solistului. Cei doi nu s-au afișat niciodată împreună și nimeni nu știe cum arată în afară oamenilor din anturajul lui și a colegilor de breaslă.

Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian

Mihaela Carmen, fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian

WOWbiz.ro a mers însă pe firul poveștii și vă prezintă singura fotografie în care apare și fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian. Imaginea este realizată cu câțiva ani în urmă, la o aniversare la care au participat mai multe colege de serviciu ale femeii precum și câteva cântărețe de muzică populară.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Mihaela Carmen, văzută la volanul mașinii Niculinei Stoican

De asemenea, am aflat că Mihaela Carmen, prima soție a lui Petrică Mîțu Stoian a devenit foarte bună prietenă cu Niculina Stoican. Cele două au fost văzute împreună la mai multe evenimente la care cântăreața a participat și la care fosta doamnă Mîțu Stoian a fost prezentă în calitate de însoțitoare și șofer.

Citeste si: Băiatul de suflet al lui Petrică Mițu Stoian suferă cumplit după ce și-a pierdut ”tatăl”. Alin, mărturisiri dureroase: ”S-a rupt o bună bucată din inima mea”

Pe de altă parte, Mihaela Carmen lucrează de mai mulți ani la Ansamblul ”Doina Gorjului”, la departamentul administrativ. Mai exact, ea organizează toate concursurile de angajare în cadrul ansamblului, ținând cont de reglementările în domeniu, în condițiile în care ”Doina Gorjului” este subvenționat de la bugetul Primăriei Târgu Jiu. Femeia s-a angajat la ansamblu pe vremea când acolo activa și Mâțu Stoian, iar plecarea acestuia de la ”Doina Gorjului” a provocat o discuție destul de aprinsă în cuplu, care a grăbit divorțul.

Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian a cântat toată viața muzică populară

Citeste si: El e ”fiul secret” al lui Petrică Mîțu Stoian! Moștenirea fabuloasă care-i rămâne tânărului după moartea artistului!

Petrică Mîțu Stoian a murit, sâmbătă, în urma unor complicații post-COVID. Bărbatul fusese internat la ATI dar nu a mai putut fi salvat.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies