"Am scos un singur pantof și am văzut o parte din mesaj. Atunci și-a dat seama că e de la mama ei. Am izbucnit în plâns, nu puteam să respir". Mesaj cutremurător pentru o mireasă, de la mama ei!

O mireasă a avut parte de un moment cumplit în ziua nunții! Mesajul i-a sfâșiat sufletul.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Emma, în vârstă de 38 de ani, a avut parte de momente șocante în viața ei. În anul 2017, mama ei, cea care i-a dat naștere, a fost diagnosticată cu cancer. În luna august, Emma avea programată nunta și a trăit cu speranța că părintele ei se va face bine până atunci.

Emma, luptătoare din fire, a declarat că planificarea unei nunți e stresantă, iar ajutorul mamei era ceea ce își dorea: ”Este atât de greu de planificat o nuntă fără să o am lângă mine”.

Citeste si: TEST. Primul cuvant pe care il vezi spune multe despre tine. Esti pregatit?

Pantofii, care au venit pe comandă, au fost plătiți chiar de mama ei. Fără să știe Emma, părintele i-a pus un bilețel pe talpa pantofului de nuntă, iar când a văzut, a rămas șocată, conform BBC.

”Am vrut să ai un cadou de la mine în ziua nunții. Pantofii de nuntă sunt de la mine pentru tine. Sper să ai o zi magică. Cu multă dragoste și îmbrățișări”, era mesajul scris pe talpă.

Citeste si: Șocant! Un bebeluș de un un și jumătate, abandonat în scara unui bloc!

”Am scos un singur pantof și am văzut o parte din mesaj. Atunci și-a dat seama că e de la mama ei. Am izbucnit în plâns, nu puteam să respir”, a mai precizat Emma.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate