Vedete

Dan Badea a devenit tătic! Ce nume neobișnuit a primit micuțul

Dan Badea trăiește cele mai frumoase momente din viața sa. Soția sa, Mădălina, i-a dăruit un băiețel perfect sănătos zilele trecute. Cum îl cheamă pe micuț

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Bucurie mare pentru Dan Badea. Soția sa, Mădălina, i-a dăruit zilele trecute un băiețel. Vestea a bucurat pe toată lumea, iar prezentatorul TV nu își mai încape în piele de bucurie.

„De duminica trecută sunt tăticul lui Arias Dan. De o săptămână suntem acasă, suntem bine, Mădălina se simte extraordinar. E o perioadă minunată și încă ne adaptăm împreună. M-am simțit binecuvântat și, în sfârșit, împlinit, e o minune pe care nu o pot descrie in cuvinte!”, a spus emoționat proaspătul tătic, potrivit cancan.ro.

Citeste si: Gabriela Cristoiu, detalii șocante! Tatăl său a pierit în condiții suspecte: „A murit la locul de muncă...”

Citeste si: Prima reacţie a lui Alex Bodi după ce s-a spus că ar fi bătut-o pe Bianca Drăguşanu: „E bine atunci. Va, vai, vai!

Citeste si: Momente grele pentru Simona Gherghe, cu câteva săptămâni înainte de a deveni din nou mamă! Ce se întâmplă cu fiica sa

Micuțul Arias Badea este acum vedeta familiei, iar Dan și Mădălina Badea se adaptează treptat la noul stil de viață.


„Deocamdată doarme mai bine decât ne așteptam, din ce ne povesteau alți părinți ne temeam că nu o să mai dormim deloc. Ne ajută și părinții, mama lui Dan e alături de noi”, a povestit Mădălina.

Mămica e și cea care a avut ideea numelui special al micuțului. ”Istoria numelui e cam așa – ne-am dorit un nume special, dar nu complicat. Multe luni nu am găsit nimic care să ne placă, iar într-o zi i-a venit Mădălinei ideea. L-am căutat pe net și am văzut că este un nume folosit mai mult în Hawaii și înseamnă prezență nobilă”, a explicat Dan Badea.

Cum îl cheamă pe Dan Badea în buletin

 

Vedeta a dezvăluit și cum îl cheamă pe el, de fapt. Deși lumea îl strigă Dan, în certificatul de naștere, acesta are alte prenume.

„În buletin, eu sunt Badea Robert Cristian, dar în familie am devenit Dănuț, pentru că așa mi s-a spus la botez. Când eram mic, am avut față de Dănuț, bunică-miu așa mi-a zis și așa am și rămas… Când te uiți la o mogâldeață nu poți să îi zici . Dar în buletin nu cred că a mai încăput și Dănuț, pe vremea aia nu prea se puneau două nume, acum pui câte vrei, și șapte!”, a spus prezentatorul TV.

Galerie foto