Stiri

Șocant! Un bebeluș de un un și jumătate, abandonat în scara unui bloc!

Un bebeluș de un an și jumătate a fost găsit abandonat în scara unui bloc. Ce au descoperit oamenii legii atunci când i-au căutat mama.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Polițiștii din Adjud au fost solicitați ieri să intervină într-un caz care i-a șocat chiar și pe oamenii legii. Un bebeluș în vârstă de numai un an și jumătate a fost abandonat într-o scară de bloc.

Detaliile despre acest caz i-au uimit și revoltat, chiar și pe polițiștii care au ajuns imediat la locul faptei. Alături de o pungă de haine, aceștia au găsit și un bebeluș de sex masculin. Din fericire, micuțul era în viață.

Citeste si: Rugăciunea din Postul Paștelui! Rostește-o zilnic pentru liniște sufletească

Citeste si: Marian Godină a primit o poză de la soția lui, dar a observat ceva ce l-a lăsat mască: ”Fiind plecat de vreo zece zile de acasă...”

Citeste si: Ce face familia artistei pentru sufletul Denisei Manelista! Dezvăluiri exclusive

Alerta a fost dată de către un bărbat, care a făcut descoperirea șocantă. Imediat, bebelușul a fost dus la spital pentru un control amănunțit, potrivit observatortv.

Bunica bebelușului refuză să îl preia

După ce s-a stabilit că minorul este în afara oricărui pericol, acesta a fost preluat de către Direcția de Asistență Socială a Primăriei Adjud.

În urma cercetărilor, polițiștii au găsit-o pe bunica micuțului, iar reacția acesteia i-a șocat pe cei de la Direcția de Asistență Socială a Primăriei Adjud. Femeia a preluat să îl preia în grijă pe copil, invocând lipsa condițiilor. De asemenea, și mama care l-a abandonat a fost identificată. Pentru moment, aceasta este de negăsit.

În data de 13 martie am fost sesizaţi de Primăria oraşului Adjud cu privire la faptul că un copil de aproximativ un an a fost găsit abandonat în scara unui bloc din localitate. În momentul de faţă, minorul este supus unei examinări medicale în vederea evaluarii stării lui de sănătate, iar în cazul în care nu prezintă probleme care să necesite îngrijiri de specialitate, el va fi preluat de specialiştii noştri, urmând a fi încredinţat unui asistent maternal în vederea ocrotirii până la clarificarea situaţiei", a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Vrancea, Adina Lăscan, mai informează sursa.

După ce va fi găsită, mama poate fi acuzată de abandon sau de rele tratamente aplicare minorului.