”Amanta lui Salam” pozează în ipostaze incendiare! Fosta ispită și-a făcut de cap

Devenită celebră după ce l-a înnebunit pe Leo de la Strehaia cu mişcările ei, iar apoi s-a fotografiat în ipostaze compromiţătoare cu Florin Salam, Daniela Georgiana Badea a devenit, în cel mai recent sezon al emisiunii o ispită care i-a pus pe jar pe bărbaţii care încercau să le fie fideli iubitelor lor.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

În vârstă de doar 27 de ani, focoasă brunetă, pe numele ei, Daniela Badea, știe cum să stârnească fantezii în rândul bărbaților. Și, evident, cum să le și întrețină…

Citeste si: Florin Salam și Roxana Dobre, împreună la masă! Ce a făcut manelistul când a plecat din restaurant

Citeste si: Imagini șocante cu Florin Salam! Artistul s-a îngrășat enorm Video

Citeste si: Raluca Podea dă de pământ cu Florin Pastramă, aflat la „Ferma”: „Josnic și ieftin”

Dansatoarea care a reușit să îi sucească mințile și lui Florin Salam nu ratează nicio ocazie în a-și etala formele cu care a fost înzestrată, în cel mai sexy mod cu putință. Acest lucru se observă și pe pagină ei personală, acolo unde Dana Badea împărtășește cu prietenii ei chiar și frânturi din momentele intime.

Așa că, de fiecare dată când are ocazia, fosta ispită care se spune că s-ar fi iubit și cu Florin Salam are grijă să realizeze câte o mică ședință foto. Și, evident, cum nu este adepta selfie-urilor, Daniela Georgiana Badea are grijă să fie însoțită, în tot felul de locuri în care ajunge, de cineva care să poată să îi facă fotografiile pe care și le dorește. Iar de curând, Daniela Georgiana Badea a mers la amre, loc în care, deși nu era tocmai cald, a scăpat de hainele care o incomodau și a pozat în ipostaze cât se poate de fierbinți, mândră nevoie mare de sânii, bine tunați în cabinetele esteticienilor.

fara descriere

Apoi, pentru că, uneori, mai trebuie să te și odihnești, Daniela Georgiana Badea a pozat în pat, aproape goală, fosta ispită lăsându-se în ”mâinile ” pricepute ale fotografului pe care îl avea în preajmă pentru a obține cadrul perfect, cel cu care să își înnebunească fanii. Și, cum ședința foto s-a prelunggit probabil mai mult, fostei dansatoare de manele ”i-a sărit somnul”, așa că a dat o fugă la piscină… Normal, pentru o nouă ședință foto, făcută în miez de noapte.

 

Ispita i-a fost amantă lui Salam?

Florin Salam  şi Daniela Badea au fost, într-o perioadă, suspectaţi că ar avea o relaţie, mai ales că, adeseori, se afişau în cluburile de manele, iar excesul de gesturi tandre dintre cei doi nu era deloc... cast. Mai mult, într-o perioadă, ea îşi spunea Dana Salam, semn că visa să devină, la propriu, ”oficiala” manelistului, chiar dacă ştia că acesta era şi pe atunci într-o relaţie cu Roxana Dobre.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate