AMC difuzează, duminică, un film despre reziliență, schimbare și forță, o poveste cu impact! ”Executantul” vine pe micile ecrane

Duminică seara se anunță a fi spectaculoasă! ”Executantul” vine pe micile ecrane pe AMC!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

AMC difuzează, duminică, un film despre reziliență, schimbare și forță, o poveste cu impact! Pregătiți-vă! Duminică seară veți avea parte de multă acțiune și suspans, începând cu ora 20:00, doar pe AMC! Ia-ți popcornul lângă tine și urmărește alături de cei dragi interesanta poveste, ”Executantul”.

Citeste si: Filme emblematice, pe final de an, la AMC

”Executantul” vine pe micile ecrane, duminică!

În sudul Californiei, Jacob Harlon (Nikolaj Coster-Waldau), broker de succes, împreună cu Kate și fiul lor Joshua, formează o familie obișnuită. Viața lor însă urmează a se schimba dramatic și total, după ce într-o seară ies la un restaurant împreună cu o familie prietenă. După cina stropită cu câteva pahare de vin, la întoarcerea spre casă, sunt implicați într-un accident de mașină, la ignorarea culorii roșii a semaforului. În urma accidentului, Tom, prietenul lui Jacob, moare, și Jacob este condamnat la șapte ani de temniță.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Anturajul din pușcărie îl schimbă însă foarte mult pe Jacob, astfel încât dintr-un tip normal, obișnuit, ajunge să devină un infractor înrăit ce dă dovadă de multă violență, dar și inteligență în același timp.

Tot ce face el în închisoare, dar și afară atunci când e eliberat, are un scop pe care îl urmează, și așa cum se spune, scopul scuză mijloacele.

Citeste si: Sâmbătă seara se anunță a fi spectaculoasă! Comedia TED vine pe micile ecrane doar pe AMC

Urmărește ”Executantul” (Shot Caller), duminică de la ora 20:00 la AMC și ai parte de filme emblematice pe bandă rulantă! Stories with impact! 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies