AMI, dezvăluiri despre cel mai greu moment din viața ei! S-a întâmplat în urmă cu zece ani

La zece ani după cel mai greu moment din viața ei, AMI a povestit prin ce a trecut. Dezvăluiri făcute de frumoasa artistă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

AMI a vorbit despre perioada cea mai grea din viața ei. Este vorba despre mutarea la București, care a avut loc în urmă cu zece anil Atunci, artista și-a lăsat în urmă familia și apropiații pentru a se muta în Capitală.

„Cel mai greu lucru pe care l-am făcut pentru cariera mea a fost mutarea mea în București. Cred că în clasa a XII- a, adică în urmă cu 10 ani. Mi-a fost destul de greu să mă despart de familie, de prieteni, de toate locurile în care am copilărit. Am venit într-o lume nouă, cu mulți străini, nu cunoșteam pe nimeni. Nu știu ce a fost în capul meu să fac mutarea într-o perioadă așa de dificilă.

Mă bucur foarte mult că părinții m-au susținut și mă susțin în continuare.

Am cochetat și cu actoria. Mi-ar plăcea să joc într-un film, într-un rol negativ.”, a spus AMI pentru VIVA!.

Citeste si: Andreea Marin, declaraţie uluitoare despre fiica ei! "Ea are talent la scris" Vezi ce carte emoţionantă i-a dăruit!

Citeste si: Andreea de la Puterea Dragostei, adevărul despre operațiile estetice: ”Mi-am asumat din prima zi”. Concurenta amenință că dă în judecată persoanele care i-au denigrat imaginea

fara descriere

AMI merge săptămânal la sală

Frumoasa artistă a declarat că a vrut să se îngrașe câteva kilograme și a făcut eforturi în acest sens.

„În ultima perioadă, am pus câteva kilograme, mi-am dorit lucrul acesta, pentru că am fost mai slăbuță. Am 45-46 kg, am avut undeva în jur de 40-42. Am luat 4 kg, nu știu dacă se vede sau nu. Mănânc tot ce îmi doresc, îmi fac aproape toate poftele, și merg la sală săptămânal. În ultimul timp, nu am apucat să ajung mai des, am avut o perioadă destul de încărcată și chiar îmi pare rău”, a mai mărturisit cântăreața.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate