Ana Georgescu, primele reacţii după sosirea în România! Ce spune despre cearta dintre Roxana Vancea şi Giani Kiriţă: "Are nevoie de adaptare"

Autor: A.N.C.
 
Ana Georgescu a decis să se retragă din competiţia Exatlon, din cauza problemelor medicale. Faimoasa a ajuns în ţară şi a acordat un interviu pentru FanArena. 
 
Mai mult decât atât, Ana a vorbit şi despre tensiunile din echipa şi abandonul Roxanei Vancea. 
 
"Acum urmează o perioadă de recuperare. Am simţit că trebuie să mă retrag în momentul în care glezna a început să aibă de suferit. Atmosfera era destul de trista în ultima perioada, era deja a treia ieşire. Eu cred că şi Giani are nevoie de adaptare. Pe unii deja îi motivează foarte bine, la alţii mai are de lucrat.
 

 

 
Roxana era într-o situaţie nu foarte confortabilă, din cauza durerilor la spate, venirea lui Giani a amplificat. Giani a fost picătură care a umplut paharul pentru ea", a spus Ana Georgescu.
 
Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Adrian Blidaru şi Lili Sandu, atac la adresa Roxanei Vancea: "Trebuia să plece cu capul sus"

Ana Georgescu, primele reacţii după sosirea în România! Ce spune despre cearta dintre Roxana Vancea şi Giani Kiriţă: "Are nevoie de adaptare"

Roxana Vancea şi mama lui Giani Kiriţă, la cuţite! Faimoasa este atacată după abandon: "Din cauza fiului dvs. am plecat"

Horoscop Zilnic Luni 8 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie atenți, Leii vor fi dați peste cap

Neti Sandu, în stare de ȘOC: A fost o traumă severă. Adevărul despre căsnicia ei

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Viață după moarte. O muribundă a simțit lumina caldă care o învăluia încet

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies