Ana Morodan, destăinuiri despre viața intimă: „E mai în vârstă decât mine cu 11 ani”

Ana Morodan evită, de obicei, să vorbească despre viața personală, însă, de data aceasta, ”Contesa Digitală” a vorbit despre persoana iubită!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

”Contesa Digitală”, Ana Morodan, a vorbit despre viața personală! Nu foarte multe persoane știu că vedeta are în viața ei un bărbat cu 11 ani mai mare decât ea căruia îi poartă un respect inimaginabil.

Citeste si: Cumplit! O cântăreață de muzică populară a primit loviturile vieții: fiul i-a murit electrocutat, iar soțul a înșelat-o imediat

Citeste si: Mara Bănica, mesaj sfâșietor! E vorba despre Mihai Constantinescu: ”Îl chinuie mult”

Citeste si: Brigitte Pastramă a luat parte la petrecerea burlăcițelor! Pe 7 iulie se căsătoresc religios

„Am o relație minunată și nu am avut niciodată probleme de genul: de ce nu ai timp de mine sau alte discuții care se practică în cuplurile din ziua de azi, este un bărbat înțelegător, e un om foarte discret și eu respect asta și în timp am început să înțeleg și eu că discreția e un lucru important, e mai în vârstă decât mine, cu 11 ani. Este omul pe care îl respect și îl admir și pentru care am cea mai mare considerație.

Mă simt foarte bine așa, nu am vise de-astea de prințesică, eu prințesică sunt în fiecare zi. Nu ne trebuie de-astea! Nu fac nici copii”, a spus Ana Morodan într-un interviu pentru un post de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate