Ana Otvoș a îmbărcat rochia de mireasă înaintea lui Beatrice Olaru! Cum arată războinica de la Exatlon?

Ana Otvoș a îmbrăcat rochia de mireasă. Deocamdată, doar de probă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Războinica Ana Otvoș a făcut o impresie excelentă la Exatlon sezonul 2 însă pare să îmbrățișeze cu succes și o păosibilă carieră în modelling. Sportiva a îmbrăcat, zilele trecute, rochia de mireasă, însă a făcut-o doar pentru a face reclamă unui designer. Cel puțin momentan, pentru că Ana nu a anunțat că ar avea în plan o nuntă cu iubitul ei.

fara descriere

fara descriere

Chiar și așa, se poate spune că Ana Otvoș a îmbrăcat rochia de mireasă înaintea colegei ei, Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon sezonul 2. Aceasta a anunțat că se va mărita în vara aceasta, iar anunțul a fost făcut încă din Republica Domincană.

fara descriere

Citeste si: Ana Otvoș nu suportă micii! ”Am fost forțată de antrenorul meu să-i mănânc”! Cum reușește războinica să arate perfect fără dietă?

Citeste si: Bombă! Ce băiat câştigă Exatlon 3? "Cel mai matur şi calculat din concurs" EXCLUSIV!

Citeste si: Ciprian Silaşi şi Iulian Pîtea au fost cei mai buni prieteni la Exatlon, dar ce se întâmplă acum între ei! Ce s-a petrecut cu ”războinicii” chiar în urmă cu câteva zile

Ana Otvoș are o relație de mai mulți ani cu un bărbat pe care l-a cunoscut la sala de fitness. Cei doi împărtșesc pasiunea pentru sport și par să se înțeleagă perfect, așa că nu este exclus ca în viitorul apropiat să asistăm la o nouă nuntă în familia Exatlon.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate