Anamaria Prodan a dat de pământ cu Irinel Columbeanu: “Eu îl urăsc cu pasiune. Dacă aş putea l-aş distruge pentru 10 vieţi de acum înainte”. Când s-a întâmplat asta?

Anamaria Prodan a dat de pământ cu Irinel Columbeanu atunci când acesta a divorţat de Monica Gabor.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Anamaria Prodan a dat de pământ cu Irinel Columbeanu în 2011, atunci când afaceristul se afla în plin proces de divorţ cu Monica Gabor. Invitată la o emisiune, Anamaria Prodan l-a desfiinţat pe Irinel: “Eu îl urăsc pe Irinel Columbeanu cu pasiune. Dacă aş putea l-aş distruge pentru 10 vieţi de acum înainte, numai pentru faptul că e un mârlan, un mitocan: să-i iei casa, s-o scoţi de acolo, să-i iei şi varul de pe pereţi şi lemnele de la parchet”.

Citeste si: Anamaria Prodan i-a purtat noroc lui Laurenţiu Reghecampf în Dubai! Vezi ce s-a întâmplat după petrecerea organizată cu ocazia zilei de naştere a lui Reghe!

Citeste si: Laurenţiu Reghecampf a făcut parte dintr-o echipă blestemată! Cinci colegi ai lui Reghe au murit de tineri, în accidente rutiere şi din cauza unor probleme la inimă!

Citeste si: Laurenţiu Reghecampf nu e afectat de zvonurile că divorţează de Anamaria Prodan! Vezi cât de bine îi merge în Dubai!

Anamaria Prodan a dat de pământ cu Irinel Columbeanu: „Mi se pare, pentru un bărbat, cel mai josnic" 

„Mi se pare, pentru un bărbat, cel mai josnic, orice ţi-ar face. Dar să vorbesc urât despre mama copilului meu, să-mi terorizez copilul … Îţi dai seama când va creşte şi o sa dea search pe Google… Eu n-aş putea să fac, nici dacă mă mai nasc de 10 ori şi-mi face cineva cel mai mare rău, aşa ceva!”, a mai spus Anamaria Prodan. (vezi cum au câştigat Monica Gabor şi Mr. Pink 11 milioane de dolari în 6 luni)

fara descriere

Anamaria Prodan a dat de pământ cu Irinel Columbeanu. Monica şi Irinel au divorţat în 2011

Irinel Columbeanu şi Monica Gabor s-au căsătorit în 2006, la Snagov. Un an mai târziu cei doi au devenit părinţii Irinei, iar în 2011 au decis să divorțeze. Ulterior, Monica s-a mutat în Los Angeles devenind iubita lui Mr. Pink. Irina a rămas în custodia lui Irinel Columbeanu, dar în această vară a plecat în SUA la mama ei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate