Laurenţiu Reghecampf a făcut parte dintr-o echipă blestemată! Cinci colegi ai lui Reghe au murit de tineri, în accidente rutiere şi din cauza unor probleme la inimă!

Nu mai e un secret că Laurenţiu Reghecampf a făcut parte dintr-o echipă blestemată.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar că Laurenţiu Reghecampf a făcut parte dintr-o echipă blestemată. Soţul Anamariei Prodan, născut la Târgovişte, a debutat în fotbal la echipa oraşului, Chindia, la care a stat din 1993 până în 1996, înainte să se transfere la Steaua. Reghe a fost coleg la Chindia cu cinci fotbalişti care, în următorii ani, aveau să moară. “Anumite probleme de sănătate, accidente survenite în afara terenului sau chiar pe gazon sunt motivele morţii mai multor fotbalişti de la Chindia Târgovişte, o generaţie care pare să fie blestemată”, a relatat Pro Sport. (vezi cât de sexy a pozat Anamaria Prodan)

Citeste si: Prima soţie a lui Reghecampf a primit de ziua ei un foc de artificii pe malul unui lac! Actualul soţ i-a făcut o surpriză colosală Marianei! VIDEO

Citeste si: Anamaria Prodan e duşman de moarte cu Victor Piţurcă, dar e prietenă la cataramă cu fiul acestuia! Pe primul l-a făcut "Barbugiu", iar lui Alex îi spune că îl iubeşte!

Citeste si: Motivul INCREDIBIL pentru care Anamaria Prodan NU va divorţa niciodată de Reghe! Te trec fiorii când auzi aşa ceva! Are legătură cu tatăl ei decedat!

Laurenţiu Reghecampf a făcut parte dintr-o echipă blestemată. Liţă şi Igescu au murit în acelaşi accident de maşină

„Bogdan Liţă şi Cristian Igescu, 22 de ani, respectiv 19, ambii jucători la Chindia Târgovişte, au murit în 1996 în urma unui accident de maşină, grăbiţi fiind să ajungă la o nuntă.  Cătălin Hâldan avea 24 de ani în momentul în care inima i-a încetat să mai bată pe terenul de fotbal (2000), în timpul unei partide amicale pe care Dinamo o disputa împotriva lui Şantierului Naval Oltenia. „Unicul căpitan”, aşa cum este poreclit Hîldan de fanii dinamovişti, jucase şi el în 1996 pentru formaţia din Târgovişte. Cauza decesului nu se ştie cu exactitate, mult timp vehiculându-se cu varianta unei afecţiuni la inimă”, s-a scris despre colegii lu Reghe de la Târgovişte.

Laurenţiu Reghecampf a făcut parte dintr-o echipă blestemată. Cezar Dinu a stat o lună în comă

Se ştie că Laurenţiu Reghecampf a făcut parte dintr-o echipă blestemată. “Cezar Dinu a decedat în 2003, atunci când avea 27 de ani. Mijlocaşul care a jucat şi el în 1996 la Chindia Târgovişte a stat aproape o lună în comă, în urma unui accident de maşină, cauza decesului fiind un infarct. Mihai Baicu, în vârstă de 33 de ani, a murit în 2009, după o miuţă cu prietenii. Cauza decesului atacantului, care a jucat şi el în 1996 la Chindia, a fost un stop cardiorespirator”, s-a mai dezvăluit despre fotbaliştii decedaţi.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate