Anamaria Prodan a încins ”spiritele” pe net! S-a pozat sexy şi a postat imaginile pe net: ”Aoleu, ce excitantă poţi să fii!”

Anamaria Prodan se află în Dubai în aceste momente. Soţia lui Reghe a postat o serie de fotografii pe social media, iar internauţii au reacţionat instantaneu!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Anamaria Prodan şi-a băgat prietenii de pe reţelele de socializare ”în boală”, după ce a postat o serie de fotografii în care apare îmbrăcată în costum de baie, foarte sexy. Impresara se află în Dubai, alături de soţul ei, Laurenţiu Reghecampf şi fiul ei. Cum în România este foarte frig, Anamaria se bucură din plin de soarele din Dubai, mergând la plajă, făcând baie în mare şi lăsându-se bronzată de fiecare rază a soarelui.

Evident, după ce postele au ajuns publice, prietenii virtuali au comentat imediat: “Şi reuşeşti! Bravo!”, “Ai un corp superb!”, “Ţi se vede noada”, “Te ador, Ana, super femeie!”, “Mereu tânără şi foarte frumoasă”, ”Cum îmbolnăveşti tu oamenii”, ”Sirenă la mal, fermecătoare”, ”Aoleu, ce excitantă poţi să fii!”, sunt doar o parte din mesajele pe care Anamaria Prodan le-a primit.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: