Anamaria Prodan, imagine incendiară pe net. S-a pozat complet goală

Anamaria Prodan, apariție de senzație! S-a pozat dezbrăcată, apoi a încărcat imaginea pe net.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Anamaria Prodan s-a fotografiat super-sexy, pe masă, la un tratament corporal, apoi a încărcat imaginea pe rețelele de socializare. Evident, corpul ei, în formă de clepsidră, a făcut vâlvă în mințile bărbaților. Tonifiată și foarte frumoasă, Anamaria Prodan, totuși, a pozat mai mult pentru doamne, decât pentru domni, căci se adresează lor!

  „Dizolvă țesutul adipos și realizează lifting pentru zonele lacse!!! Miraculos, doamnele mele! Fără stomac tăiat sau inele stomacale, puteți să vă îngrijiți pielea fără proceduri invazive! Fără absolut nicio durere !!!! GO FOR IT!”, a scris Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

  Citeste si: Raluca, mărturisiri față de Ricardo: ”Eu m-am înscris la emisiune cu un scop”

  Citeste si: Discuție incredibilă între Jador și Simona la Puterea Dragostei: ”Ție asta îți place la mine? Că am bani?”

  Citeste si: Primirea halucinantă pe care a avut-o Viorica Dăncilă! ”Au venit cu coroane, este inadmisibil!”

  Anamaria Prodan a fost demolată după ce s-a pozat la restaurant în timp ce mânca icre negre

  ”Ce ipocrită. Să mănânci icre negre arătând. Mănâncă, bucură-te, dar nu trebuie sa te afișezi. Cred că s-a săturat lumea de grandomaniile tale…După ce a plecat artista noastră mare din aceasta lume, doamna Ionela Prodan...a început Ana să posteze această bogăţie exorbitantă!  Ceea ce dă de înţeles că mama ei a avut mulţi bani de care se bucură ea acum! Şi daca tot nu sunt munciţi, de ce să nu-i cheltuiască pe extravaganţe şi chestii ieşite din comun!...Lasă puţin de dorit această atitudine a ei, de a-şi etala bogăţia pe reţelele de socializare, de parcă ar vrea să demonstreze cuiva ceva”, au scris câţiva internauţi. 

  E clar că Anamaria Prodan a fost demolată după ce s-a pozat la restaurant. Alţii, însă, i-au luat apărarea: “Creiere mici, vroiaţi să o vedeţi când mănâncă fasole?... Nu vă înţeleg pe unii, parcă sunteţi soacre acre, căutaţi până găsiţi defecte, lăsaţi oamenii să trăiască cum le place...Când un om, prin acţiunile lui, te deranjează, poţi alege să-l ignori, dar să-l urmăreşti pentru a-l jigni şi a-l ataca (în felul asta, descărcându-te de frustrări) e de neînţeles!”. 

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate