Anamaria Prodan şi Reghe au renunţat la afacerea lor din SUA? Academia de fotbal din Las Vegas nu mai are activitate!

Se poate spune că Anamaria Prodan şi Reghe au renunţat la afacerea lor din SUA.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Se poate specula că Anamaria Prodan şi Reghe au renunţat la afacerea lor din SUA. Impresarul şi soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, au înfiinţat, în 2015, „Reghecampf Soccer Academy”, o şcoală de fotbal la care Reghecampf figura ca manager executiv, în timp ce Anamaria era manager general. „Ne-am deschis o academie de fotbal în Las Vegas şi lunile astea au fost aşa, cu acte, terenuri, cu foarte multe lucruri. Este un vis mai vechi pe care ni l-am îndeplinit acum. Avem două locaţii, în Las Vegas şi în Henderson”, declara, la un moment dat, Anamaria Prodan. (vezi ce afacere are Anamaria la Barcelona)

Citeste si: Anamaria Prodan, noi imagini de infarct pentru bărbați! Sexy-impresara, aproape goală!

Citeste si: Prima soţie a lui Reghecampf a primit de ziua ei un foc de artificii pe malul unui lac! Actualul soţ i-a făcut o surpriză colosală Marianei! VIDEO

Citeste si: Cum arată, de fapt, fundul Anamariei Prodan! Așa a fost surprinsă la piscină după ce a slăbit aproape 20 de kilograme

Anamaria Prodan şi Reghe au renunţat la afacerea lor din SUA. „Reghecampf Soccer Academy” a avut o activitate bogată

Academia avea mai multe echipe de copii şi juniori care au participat la diverse competiţii zonale. Când venea în SUA, Reghecampf conducea câteva antrenamente ale copiiilor. Toată activitatea era reflectată pe pagina de facebook a „Reghecampf Soccer Academy”, dar şi pe site-ul oficial al acesteia. De exemplu, vara trecută, pe pagina de socializare a „Reghecampf Soccer Academy” s-a anunţat că “nu se mai plătesc taxe pentru sezonul 2018-2019, acestea vor fi achitate de către sponsori”. Până atunci, orice copil care se înscria la şcoala de fotbal trebuia să plătească 225 de dolari pentru înscriere şi 300 de dolari pentru echipament.

fara descriere

Anamaria Prodan şi Reghe au renunţat la afacerea lor din SUA. Copiii nu se pot înscrie pentru sezonul 2019-2020

Sunt semne că Anamaria Prodan şi Reghe au renunţat la afacerea lor din SUA. De atunci, postările s-au rărit, iar ultima datează din 8 martie 2019, când a fost distribuit un mesaj de Ziua Femeii. Nu au mai fost postări legate de rezultatele echipelor academiei şi nici de selecţiile care se organizau frecvent. Şi pe site-ul oficial situaţia este asemănătoare. Pe prima pagină, copiii care doresc să se înscrie la academie au la dispoziţie un formular pentru sezonul 2018-2019, care s-a încheiat de câteva luni, semn că nu mai există activitate la „Reghecampf Soccer Academy”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate