Anca Pandrea, prădată de hoți în Piața Obor: "Am crezut că sunt fani de-ai mei și de-ai lui Iura"

Anca Pandrea a fost prădată de hoți în Piața Obor.

Autor: R.L.

In articol:

Văduva lui Iurie Darie a fost abordată de hoți, care s-au dat drept fani. Au înconjurat-o, au stat de vorbă cu ea și au lăsat-o fără telefonul mobil.

Anca Pandra a rămas fără telefonul mobil

Anca Pandrea a povestit cu lacrimi în ochi pățania din weekend, din Piața Obor.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Sfârșit tragic pentru o tânără din Suceava! Familia adoptivă a torturat-o și a ars-o de vie

Citeste si: Cum reușește Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, să ajungă în 20 de minute la muncă, luni dimineața

Citeste si: A născut! O artistă celebră are un băieţel! Avem primele imagini! ”După ce a păţit Andreea Bălan, am mers să nasc la stat”

„Am crezut că sunt fani de-ai mei şi de-ai lui Iura, care vor să ştie ce mai fac. Dar după câteva minute bune m-am trezit că nu mai am telefonul şi nu pot să mai sun.

Îmi pare rău că din această cauză trebuie să dau telefoane pe la prieteni, să blochez cartela, să-mi schimb abonamentul. Partea cea mai rea este că nu am multe numere salvate, pe unele le-am scris într-o agendă şi nu le am în altă parte. Trebuie să-mi anunţ prietenii că nu mai am numărul acela de telefon şi trebuie să anunţ şi organizatorii unui eveniment, Gala UARF – Uniunea Artiştilor şi Realizatorilor de Film, unde voi lua Diploma Centenară.
Am fost invitată alături de mai mulţi actori cunoscuţi şi voi fi acolo să îmi ridic premiul în seara de 25 martie”
, a spus Anca Pandrea pentru click.ro.

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies