Anca Pandrea și Horia Moculescu au pensii mici! Câți bani încasează lunar

Dureros, dar adevărat. Pensiile românilor sunt mici și abia își pot duce traiul de pe o zi pe alta.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Din ce în ce mai multe persoane pensionare din România se plâng de pensia pe care o primesc lunar. Mai mult decât atât, în această situație se află și artiști și persoane publice din țară.

De exemplu, Maria Dragomiroiu are o pensie de 1200 de lei. Mai mult decât atât, nici Horia Moculescu nu are o pensie strălucită, astfel că încasează lunar 1400 de lei, după 60 de ani de activitate. Sumele sale sunt rotunjite din colaborări din festivalurile din țară, unde este invitat în juriu.

Citeste si: Andreea Marin, totul despre chinul prin care a trecut: „Lacrimile nu se opreau...”

Citeste si: „Am și celulită și pișcături”. Cum arată, de fapt, Cristina Cioran în costum de baie. Fără jenă, vedeta a apărut așa pe litoral

Citeste si: După ce Raluca s-a împăcat cu fostul, acum nici Ricardo nu s-ar lăsa mai prejos! Fostul concurent de la Puterea Dragostei are o nouă iubită?

Un prim exemplu este cel al Maria Dragomiroiu. „Am ieşit la pensie de o lună şi după 40 de ani de muncă am 1.200 de lei. Cam cum aş putea să trăiesc?! Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele?! Cum să trăiesc cu 1.200 de lei?!”, a spus artista la televizor.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate