După ce Raluca s-a împăcat cu fostul, acum nici Ricardo nu s-ar lăsa mai prejos! Fostul concurent de la Puterea Dragostei are o nouă iubită?

Războiul dintre Raluca și Ricardo nu s-a încheiat, dar oare ce se întâmplă, cu adevărat, între ei?

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Recent, după ce au petrecut împreună o vacanță de o săptămână în Grecia, după ce au plecat din emisiunea Puterea Dragostei, Raluca și Ricardo, în ultima zi, au stabilit de comun acord să se despartă și să nu mai aibă legătură unul cu celălalt. Chiar și-așa, ”războiul” dintre ei a continuat în mediul online, prin mesajele transmise pe Instagram, dar și prin „săgețile otrăvite” transmise prin vloguri.

Citeste si: Schimb de mesaje halucinante între Bianca și Bogdan Mocanu la Puterea Dragostei ”Îmi pare rău...” EXCLUSIV

Citeste si: Șoc! Unde a dispărut Hamude?!Motivul pentru care bărbatul a lipsit câteva zile de la Puterea dragostei! Pleacă de tot din show? EXCLUSIV

Citeste si: Puterea dragostei 2 iulie. Roxana răbufnește: "Eu niciodată nu o să mă întorc în trecut și nu o să ling unde am scuipat"

 

După ce Raluca și Ricardo s-au despărțit, fosta concurentă s-a împăcat cu fostul ei prieten, alături de care, de altfel, se și afișează în public. Pe de altă parte, Ricardo, aflat acum în Statele Unite ale Americii, unde are parte de ceea ce îi place și își dorește, o experiență unică în viață, și-ar fi făcut, între timp, și iubită! Este vorba despre o tânără cu ochi albaștri, șatenă, cu mult farmec.

fara descriere

”A ajuns Barbie la Ricardo”, se arată un mesaj primit de ea pe internet.

Evident, tânăra a și răspuns la mesaj: ”Mai bine mai târziu decât niciodată, nu Ricardo?”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate