Anca Pop, cântăreața care a murit înecată în Dunăre, a fost uitată de Goran Bregovic: ”Au colaborat, erau apropiați. Condoleanțe, măcar o dată!”

Solista Anca Pop (34 de ani) a murit înecată în Dunăre după ce a plonjat cu mașina în fluviu, în 2018. Sora artistei e supărată acum pe Goran Bregovic.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Goran Bregovic Anca Pop

Solista Anca Pop (34 de ani) a murit pe 17 decembrie 2018, după ce a plonjat cu mașina în Dunăre, în dreptul localității Șvinița. Zilele trecute, Tina, sora regretatei artiste, și-a informat amicii virtuali că a fost lansat clipul filmat de Anca Pop chiar la Cazane, în zona accidentului fatal. 

Citeste si: A apărut clipul filmat pe Dunăre de Anca Pop, cântăreața care a murit înecată în fluviu în decembrie 2018 VIDEO

Citeste si: Ce frumoasă e Tina, sora cântăreței Anca Pop! Artista a murit înecată în Dunăre

Mai mult, în dreptul unei filmări cu Anca Pop și cu marele muzician Goran Bregovic, cu care românca a colaborat îndeaproape, Tina Pop a scris următoarele: ”Draga și scumpa mea! Povestea copilăriei. Iar el, omul care nu mi-a dat nici măcar un telefon când s-a dus ea!... Ok sa te uite lumea. Asta este. Îl uitam și pe Dumnezeu, dapai un om. Dar au colaborat, erau apropiați. Condoleanțe, măcar o data! Ea le-a dat atât de mult din sufletul ei și ei toți au terminat-o!”, a scris afectată Tina, sora Ancăi Pop, despre legătura cântăreței cu Goran Bregovic. 

fara descriere

fara descriere

fara descriere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate