Andi Contanstin, protagonistul emisiunii „Burlacul”, a vorbit despre prima sa iubită: „Este tiparul de femeie pe care îl caut”

Andi Contantin a suferit mult după prima relație în care fosta iubit i-a dat papucii.

Andi Contantin
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Burlacul Andi Constantin este o fire extrem de sensibilă și empatică. Are 29 de ani, dar a trecut prin multe încercări. A iubit și a fost rănit de cea cu care credea că avea să-și petreacă restul vieți.

A fost o mare dragoste pentru el pe care și atăzi o poartă în suflet. L-a marcat atât de tare prima femeie din viața lui încât a rămas un tipar pe care vrea să-l întâlnească în cea alături de care va rămâne pe veci.  

Acum, are șansa de a-și îndeplini visul! A avut de ales din 25 de tinere, iar 15 au fost norocoasele pe care Andi și-a dorit să le cunoască mai biine. În prezent, în cursa pentru inima celui mai râvit burlac au mai rămas 14 femei. 

„E o oportunitate enormă… să stai să alegi din 25 de posibile drumuri în viață. Mi-e teamă să nu cumva să aleg greșit. La 20 și ceva de ani am ales cu inima, dar după ce acea experiență s-a terminat nu tocmai fericit, am decis că voi alege cu creierul”, a spus Andi pentru viva.ro. 

Andi Contantin
Andi Contantin[Sursa foto: Instagram]

Andi Contantin, despre prima lui dragoste: „ Aveam 21 de ani, eram foarte gelos”

Prima iubită a avut-o la 21 de ani, iar relația a fost una la distanță. A durat doi ani, timp în care Andi a fost extrem de gelos, acum îș i amintește cu drag de ea și încă are cuvinte de laudă la adresa ei, deși aceasta a fost cea care i-a dat papucii. 

Citeste si: Oana Lis este în doliu. Tatăl vedetei a murit în Spania- bzi.ro

Citeste si: Andi Constantin este Burlacul 2021. Protagonistul noului sezon este un fost concurent de la Survivor România

„Am fost doi ani cu ea. A fost prima mea iubită, cu adevărat. Acum îmi ghidez relațiile după cum a fost ea.

A fost un monument de feminitate și de căldură. M-a iubit peste măsură. Din păcate, distanța ne-a făcut să încetăm relația. Nu era în oraș, locuia la 300 kilometri de mine.

Aveam 21 de ani, eram foarte gelos, ea era de aceeași vârstă. E frumoasă, are ochii verzi. Cred că eram prea tânăr, dar acum o regret, o pierd cu drag în suflet. Este tiparul de femeie pe care îl caut. Nu mai ținem legătura, așa e mai bine pentru amândoi”, a mai povestit Andi pentru aceeași sursă. 

Andi Contantin
Andi Contantin[Sursa foto: Instagram]

Cum trebuie să fie soția perfectă pentru Andi Constantin 

Andi Contantin este cel mai râvnit burlac, iar în cursa pentru inima lui au intrat 25 de femei, iar în prezent au mai rămas 14. Bărbatul a povestit care sunt calitățile pe care trebuie să le aibă cea alături de care își va uni destinul. 

Citeste si: Cați ani are Andi Constantin! Burlacul a fost ispită la Insula Iubirii

„Femeia care îmi va deveni soție trebuie să fie foarte răbdătoare, foarte înțelegătoare, pentru că uneori sunt schimbător și îi pot afecta starea ei. Tebuie, în același timp, să fie dedicată nouă pentru că și eu, la rândul meu, mă dedic total când sunt într-o relație. Altfel nu cred că ar merge”, a declarat Andi. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Oana Barbu de la Burlacul 2021. Olteanca i-a oferit lui Andi Constantin o minge de fotbal semnată de jucătorii de la Universitatea Craiova

Cine este Malinka Zina de la Burlacul 2021. Basarabeanca şi sora ei se luptă pentru acelaşi bărbat, Andi Constantin

Cine este Vanessa Ţone de la Burlacul 2021. Concurenta visează să îl cucerească pe Andi Constantin

Horoscop Zilnic Miercuri 14 Aprilie 2021: Unii nativi ar putea experimenta stări tensionate și stresante, precum Racii

Surpriză pentru șoferii din România! Pot cere amânarea unei amenzi o dată pe an! Se schimbă legea

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Expert renumit: Vaccinarea transformă COVID în armă de distrugere în masă. Cum e descris coșmarul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies