Andi Moisescu și Olivia Steer, prinși de furtună în Grecia! Prezentatorul a postat imagini de după dezastrul natural

Andi Moisescu a trecut și el prin coșmar în Grecia, în urmă cu o săptămână și jumătate, când furtuna a făcut ravagii.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Andi Moisescu este unul dintre românii care au asistat la dezastrul din Grecia, în prima parte a acestei luni. El și Olivia Steer precum și copiii lor, se aflau în Halkidiki în momentul în care s-a produs dezastrul natural care a ucis doi români.

”Uneori o vacanță poate arăta și așa, când se supără natura. Poate cea mai bună dovadă de normalitate e că mai ratez și eu. Uneori chiar vacanța. Dar viața merge înainte. Și eu la fel”, a scris Andi Moisescu pe contul lui de Instagram, în dreptul unei fotografii cu o plajă distrusă. Postarea a fost comentată și de colegul Mihai Bobonete care a confirmat că și el a fost martor al furtunii.

Simona Halep i-a ”stricat” concediul

Câteva zile mai târziu, Moisescu a revenit și a postat o nouă fotografie realizată în același loc, însă cu o plajă impecabilă. ”Aceeași plajă, la 3 zile după furtună. Apropo de ce pot face oamenii buni”, a scris prezentatorul.

Citeste si: Stră-străbunicul Oliviei Steer a fost deputat, director de bancă şi are statuie în oraşul natal: „A fost un bărbat adevărat”

Citeste si: Cum i-a adus Andi Moisescu un milion de euro Oliviei Steer! Câştigurile din afacerile lui Andi sunt fabuloase!

Citeste si: Soția lui Andi Moisescu a fost curtată de mari campioni: ”Olivia Steer a refuzat avansurile lui Gică Popescu!” Vezi cine susținea asta

Până la urmă, Andi și-a întrerupt vacanța și a venit de urgență la București, acolo unde a fost chemat pentru a prezenta evenimentul de pe Arena Națională în cadrul căruia Simona Halep și-a prezentat trofeul câștigat la Wimbledon.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate