Andra și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei au devenit un cuplu! ”Este viața mea! Ne potrivim perfect”

Andra și Bogdan Mocanu au făcut dezvăluirea pe paginile lor de socializare. Ei au vorbit despre relația lor de la Puterea Dragostei

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Andra și Bogdan Mocanu sunt, se pare, cel mai nou cuplu de la Puterea Dragostei. Cel puțin așa au lăsat să se înțeleagă cei doi în ultimele live-uri ale lor pe paginile de socializare.

Bogdan Mocanu a plăcut-o pe Andra de cum tânăra a pășit în casa de la Puterea Dragostei. Pentru a ajunge la inima brunetei, Bogdan a avut discuții chiar și cu Jador, cel care i-a fost bun prieten până acum și care, la rândul lui, era atras de Andra. Jador însă a părăsit pentru moment emisiunea și s-a întors în țară, unde va fi supus unei intervenții chirurgicale chiar săptămâna viitoare. 

fara descriere

Citeste si: Bogdan Mocanu, primele declarații despre Andra, noua concurentă de la Puterea Dragostei! Ce sentimente are pentru frumoasa brunetă

Citeste si: Andra, noua concurentă de la Puterea Dragostei, super sexy! Îl va cuceri oare pe Bogdan? FOTO INCENDIARE

Citeste si: Mariana de la Puterea dragostei, îndrăgostită de Dan Bălan: „El mi-a spus că este foarte important cine este primul bărbat”

Andra și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei au devenit un cuplu! Își fac declarații de iubire

Se pare că, după plecarea lui Jador de la Puterea Dragostei, Andra și Bogdan au putut să-și dea frâu liber sentimentelor, iar acum cei doi formează un cuplu. Într-un live, Andra a mărturisit că ea și cu Bogdan se potrivesc. ”Este viața mea! Ne potrivim perfect”, a spus Andra despre Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei. Mai mult, Andra a dezvăluit că ea și Bogdan au de-acum și o melodie a lor. 

De altfel, fanii celor doi concurenți nu mai au nicio îndoială că Andra și Bogdan Mocanu sunt un cuplu și pândesc orice declarație de dragoste pe care cei doi o ”mai scapă” pe paginile de socializare și sunt fericiți când îi văd sărutându-se, alintându-se sau spunându-și: ”iubirea mea”, ”iubi”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate