Andra și Bogdan Mocanu, foști concurenți ”Puterea Dragostei”, s-ar fi despărțit: ”A dat-o afară din casă!”

Fanii emisiunii ”Puterea Dragostei” au primit o veste șocantă. Andra Voloș și Bogdan Mocanu s-ar fi despărțit.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

fara descriere


In articol:

Andra Voloș și Bogdan Mocanu au părăsit emisiunea ”Puterea dragostei” pentru a se concentra pe relația lor în afara camerelor de filmat. Potrivit unui mesaj apărut pe Instagram, relația dintre cei doi ar putea trece printr-o perioadă mai sensibilă.

Bogdan ar fi dat-o afară din casă pe Andra

Andra ar fi fost dată afară din casă de Bogdan, potrivit mesajului apărut pe Instagram. Fosta concurentă ar fi părăsit locuința pe la miezul nopții.

"Eu nu cred chestiile astea, dar acum ei știu. Ei s-au scos de la follow. A existat un conflict și acum sunt bine", a declarat o tânără bine informată în legătură cu concurenții de la "Puterea dragostei", într-un vlog.

Citeste si: Bogdan Mocanu, luat la mișto de fani! A fost fotografiat purtând cămașa iubitei lui, Andra de la Puterea Dragostei! „N-are bani de haine”

Citeste si: În plin scandal cu Abi Talent, Alex Velea a dat lovitura! Ce și-a cumpărat artistul cu 500.000 de euro

Citeste si: Andra Voloș de la Puterea dragostei, mesaj acid pentru Ana-Maria Lintaru! E prima dată când îi răspunde: "Îți cauți p... sau ce îți lipsește?"

Jador consideră că Bogdan a făcut o greșeală când s-a mutat cu Andra

Jador, concurent ”Puterea Dragostei”, consideră că Bogdan a făcut o greșeală mare atunci când s-a mutat imediat cu Andra.

"Din punctul meu de vedere Bogdan a făcut o greșeală foarte mare. Și toți cei care au plecat de aici... după o relație atât de scurtă, o lună, două trei se mută împreună", a spus Jador la "Puterea dragostei".

Andra și Mocanu au trecut prin multe suișuri și coborâșuri în relația lor

Andra și Mocanu au avut parte de numeroase tensiuni în timpul emisiunii. Au părăsit ”Puterea dragostei” în luna noiembrie a anului trecut. Înainte de a lua decizia de a părăsi emisiunea, cei doi au fost la un pas de a se despărți din cauza modului în care a dansat concurentul cu Andreea Pirui în emisiune.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate