Andra și Roxana de la Puterea Dragostei, scandal uriaș cu Jador: „Eu și Bogdan v-am împărțit pe amândouă, că așa meritați”

Andra și Roxana de la Puterea Dragostei și Jador s-au certat în emisiune.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Un scandal uriaș a izbucnit între Jador și Roxana, Andra și Andreea Pirui. Roxana a spus că Jador s-a dat la Andra. „Ce fel de prieten ești tu, dacă te dai la gagica lui?”, țipa Roxana la el.

Tensiunile dintre concurenți au crescut până în punctul în care Jador a insinuat că ar fi avut o legătură și cu Andra și cu Roxana. „V-am împărțit pe amândouă, că așa meritați”, a spus el.

fara descriere

Și Andreea Pirui a intrat în conflict cu Jador și i-a luat apărarea Andrei.

Ce cadou a primit Andra de la Puterea Dragostei de la Bogdan Mocanu!

Parcă pentru a demonstra că iubirea lor este reală, Andra vorbește mai mereu în live-urile ei despre gesturile făcute de Bogdan Mocanu. Dacă până acum tot spunea că Bogdan Mocanu îi declară mereu dragostea, că a cerut-o chiar și de soție, Andra a ajuns să se mândrească și cu darurile pe care spune că i le face iubitul ei.

Într-unul din live-urile trecute, Andra era îmbrăcată într-o geacă, despre care a mărturisit mândră că este cadou de la Bogdan Mocanu.

”Vă place geaca mea? Cred că e cea mai frumoasă geacă pe care am avut-o eu vreodată. Ce să credeți? E cadou de la Bogdănel. Bine, am ales-o eu, dar el mi-a cumpărat-o. Ce firmă e: „No name””, a spus mândră Andra.

Citeste si: Ilinica Vandici. dezvăluiri uluitoare din viața intimă: „Mi s-a întâmplat să întrețin un bărbat, și nu o dată, ci de două ori!"

Citeste si: Viorel Cataramă, acuzații grave la adresa lui Cumpănașu, după ce a prezentat filmul cu Luiza: „E un impostor! A luat capturi video cu o zi înainte de alegeri pentru a influența opinia publică!”

Citeste si: Caz șocant! O fetiță de 11 ani a născut un băiețel, tatăl copilului fiind chiar fratele ei. Părinții sunt în stare de șoc

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate