Ilinica Vandici, dezvăluiri uluitoare din viața intimă: „Mi s-a întâmplat să întrețin un bărbat, și nu o dată, ci de două ori!"

Ilinca Vandicia vorbit în cadrul unui interviu despre experiențele trăite de ea și a dat detalii picante din fostele sale relații.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Fosta prezentatoare spune că este dornică să împărtășească din experiențele ei de viață și altora pentru că ea a fost nevoită să învețe din greșeli, neavând pe nimeni care să îi dea sfaturi de viață. 

Citeste si: Antonia, dezvăluiri picante din dormitor: „Scot sunete de animal!”. Cum se iubește cu Alex Velea

Citeste si: Viorel Cataramă, acuzații grave la adresa lui Cumpănașu, după ce a prezentat filmul cu Luiza: „E un impostor! A luat capturi video cu o zi înainte de alegeri pentru a influența opinia publică!”

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, decizie ȘOC, alături de familia Luizei Melencu! Ce se va întâmpla săptămâna viitoare

Ilinica Vandici. dezvăluiri uluitoare din viața intimă: „Mi s-a întâmplat să întrețin un bărbat, și nu o dată, ci de două ori!"

Ilinca Vandici a declarat în cadrul unui interviu că nu a avut parte doar de relații cu bărbați bogați așa cum s-a vehiculat în spațiul public, ci a mai avut parte și de mici excepții. Ilinca a dezvăluit în premieră pentru OK!Magazine că mereu a căutat un iubit pe măsura calităților ei, însă când a fost vorba de iubire a recurs la compromisuri.

fara descriere

Frumoasa vedetă a recunsocut cu mâna pe inimă că au fost două cazuri în care ea fost cea care l-a întreținut pe bărbatul de lângă ea, dar nu regretă. 

„Apropo de bărbații aștia super bogați din viața mea. S-a întâmplat să întrețin un bărbat, dar lumea nu știe. S-a întâmplat asta, dar nu aveam o problemă. E normal. Asta spun: când era vorba de iubire, de înțelegere și de respect, te ajut că poate tu ai o problemă sau o pasă proastă. Și mi s-a întâmplat asta chiar de două ori.”, a declarat Ilinca Vandici. 

fara descriere

Vedeta a mai spus că nu a făcut niciodată aceste mărturisiri pentru că a considerat că nu sunt de interes public, dar și-a asumat imaginea creată de opinia publică: cea de femeie întreținută de bărbați bogați. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate