Andra Volos, acuzată că îi strică relația Danei Badea cu Alin ”Regele TikTok-ului”. Tânăra a reacționat imediat: „Nu m-aș uita la un bărbat ca Alin”

Andra Volos și Dana Badea sunt implicate într-un scandal, asta după ce fosta ispită a acuzat-o pe tânără că îi strică relația.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Dana Badea este foc și pară pe Andra Volos, asta pentru că fosta ispită bănuiește că ar exista o legătură amoroasă între iubitul ei, Alin ”Regele TikTok-ului” și fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”. Deranjată fiind de acuzațiile ce i s-au adus, fosta parteneră de viață a lui Bogdan Mocanu a reacționat imediat, răspunzând atacului brunetei.

Andra Volos, acuzată că îi stircă relația Danei Badea cu Alin ”Regele TikTok-ului”. Tânăra a reacționat imediat: „Nu m-aș uita la un bărbat ca Alin”

Dana Badea și Alin ”Regele TikTok-ului”

[Sursa foto: Captură Video]

Dana Badea susține că Andra Volos ar încerca să-i fure iubitul

Fără să aibă vreo legătură, potrivit spuselor sale, Andra Volos a fost implicată într-un scandal. Fosta ispită, Dana Badea, o acuză pe șatenă că ar încerca să-i fure iubitul, pe Alin ”Regele TikTok-ului”.

Citeste si: Andra Volos a renunțat la părul lung. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei e de nerecunoscut: "Ce ziceți?"

Citeste si: Mesajele emoționante primite de mama Geta de la fiicele sale, cu ocazia zilei de naștere: „Ești o mamă cum rar există în lume”. Surorile Sterp se mândresc cu cea care le-a dat viață- kanald.ro

Citeste si: "Știam că am murit. Eram separat de trupul meu". Ce se află dincolo de moarte. Mărturia unui bărbat căruia i s-a oprit inima- stirileprotv.ro

De precizat este că, Andra și Alin au făcut câteva live-uri pe TikTok, iar de aici ar fi pornit totul, asta pentru că Dana Badea a considerat că fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” ar dori să-i strice relația pe care o are cu partenerul ei.

Astfel, Andra Volos a dorit să reacționeze la acuzațiile ce i s-au adus, oferind o serie de declarații privind acest aspect: ”Doamne ferește. Am auzit și eu pe Live, aseară. Am primit și eu un Tik Tok că e geloasă. El a susținut și i-a spus adevărul, că nu e adevăr, ne respectăm ca prieteni virtuali pe internet, nu e niciodată nimic mai mult. Chiar mi se pare super amuzant pentru că toată lumea cred că știe că nu m-aș uita la un bărbat ca Alin.

(...) Mi se pare că fata aceasta caută scandaluri cu oricine, se ceartă cu tot felul de persoane pe TikTok, caută scandaluri și cu mine. Pe mine nu mă interesează. Nu sunt genul care să mă cert absolut cu nimeni”, a spus Andra Volos, pentru un post TV. 

Citeste si: Andra Volos, situație neașteptată după mutarea în Italia: „Mi se pare penibil”. Cu ce problemă s-a confruntat fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Mai mult decât atât, Andra Volos a mai precizat că nu înțelege de ce Dana Badea a ajuns la asemenea concluzii, fiind deranjată de faptul că bruneta a vorbit foarte urât despre ea, în spațiul public. 

”Eu nu pot să cred ce poate să gândească fata aia și să vorbească atât de urât, fiindcă a început să vorbească urât de mine. Caută scandal și mi se pare super penibilă”, a mai spus Andra Volos.

Andra Volos, acuzată că îi stircă relația Danei Badea cu Alin ”Regele TikTok-ului”. Tânăra a reacționat imediat: „Nu m-aș uita la un bărbat ca Alin”

Andra Volos

[Sursa foto: Instagram]

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

„Stăteam și plângeam” Momentul care a marcat-o pe Doina Teodoru, în adolescență! A murit chiar în brațele ei

Giani Kiriță a lăsat mingea și s-a făcut șef! În ce domeniu activează fostul fotbalist: "Fotbalul va rămâne acolo mereu în viața mea" | EXCLUSIV

Gheboasă nu se mai grăbește să fie tată! Motivul pentru care și-a schimbat planurile: "Soția mea e prea mică" | EXCLUSIV

„Prost obicei”. Vlăduța Lupău a recunoscut ce greșeală face aproape zilnic și le-a povestit fanilor despre ce este vorba

Ora de vară 2023: Cum ne afectează sănătate schimbarea de oră?

„Cristi a fost cel care m-a încurajat și mi-a spus tot timpul că se va întâmpla, să am încredere și răbdare.” Ce a făcut Cristi Borcea când a aflat că va fi din nou tată!

Un bărbat a rămas șocat după descoperirea făcută în podul casei. A pozat totul și a arătat peste ce a putut să dea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies