Andreea Antonescu a confirmat divorțul de Traian! „Suntem două persoane libere. I-am spus sincer care este opinia mea legată de viitorul relației”

Andreea Antonescu nu mai este într-o relație cu Traian. Artista a confirmat că urmează divorțul de soțul ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Andreea Antonescu este una dintre cele mai cunoscut vedete din România și a ajuns pe micile ecrane încă din adolescență, pe când era colega de trupă a Andreei Bălan. Frumoasa artistă a pus mereu cariera pe primul loc, motiv pentru care nu s-a mutat în Statele Unite ale Americii alături de soțul ei, Traian.

În ultimii ani s-a zvonit de mai multe ori că Andreea Antonescu ar fi la un pas de a divorța de partenerul ei de viață tocmai din cauza distanței și a faptului că se văd destul de rar. De fiecare dată când s-a vorbit despre o despărțire fosta componentă a trupei Andre a negat că ar fi vreo problemă în mariajul ei, până în urmă cu câteva luni, când a dat pentru prima dată de înâeles că ea și tatăl fiicei ei nu mai formează un cuplu.

Citeste si: Decizie de ultim moment! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au hotărât ce se va întâmpla cu relația lor, după ce s-a aflat că s-au certat în luna de miere

fara descriere

Andreea Antonescu a confirmat divorțul

Într-un interviu pentru VIVA!, Andreea Antonescu a confirmat faptul că ea și Traian nu mai sunt împreună. Cu toate acestea, nu au apucat încă să divorțeze. Din fericire, au rămas prieteni de dragul anilor care îi leagă, dar și al fiicei lor, Sienna.

„În momentul acesta, atât eu, cât și Traian suntem două persoane libere! Nu mai suntem implicați într-o relație, decizie pe care am luat-o împreuna încă de acum câteva luni. Între noi au rămas o relație de prietenie și… procedura birocratică!

Dându-mi seama că planurile noastre nu mai sunt comune, eu am decis să deschid subiectul, asta după ce am analizat situația pe toate părțile. I-am spus sincer care este opinia mea legată de viitorul nostru ca relație, i-am explicat faptul că fiecare dintre noi are dreptul la a-și împlini visele, oricare ar fi ele. Timpul petrecut separat – dezvoltat pe fiecare în direcții diferite, bănuiesc.

Divorțul nu s-a pronunțat încă, acest proces amânându-se strict din lipsă de timp, amândoi fiind foarte ocupați pe plan profesional! Eu nu am putut merge în State în ultima perioadă, iar el nu s-a putut întoarce în țară, dar încă de câteva luni suntem două persoane libere, care vor avea însă o relație pe vecie datorită Siennei. Semnarea unor hârtii nu ne ține în vreun fel legați unul de celălalt, dar nici nu ne împiedică să meargă fiecare pe drumul lui”, a declarat Andreea Antonescu.

fara descriere

Întrebată care sunt motivele care au dus la destrămarea cuplului lor, Andreea Antonescu a recunoscut că el nu își vedea viața departe de America. 

„Dacă eu mă văd trăindu-mi viața și în America, dar și în România, Traian se regăsește doar în State! Nu mi se pare corect sau normal să-i cer să se adapteze stilului meu. La urma urmei, fiecare dintre noi are dreptul de a lua propriile decizii și de a trăi liber, după bunul plac”, a mai spus ea. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate