Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțit la nici două săptămâni de la împăcare

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțit. Cântăreața și fostul reporter nu mai formează un cuplu, deși abia se împăcaseră.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțit
Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțit


In articol:

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache au format un cuplu timp de câteva luni de zile. Artista și iubitul ei păreau extrem de fericiți împreună, iar fotografiile și filmulețele pe care le publicau pe paginile lor de pe rețelele de socializare arătau că se distrau de minune atunci când erau amândoi, iar el o cunoscuse deja pe Sienna, fiica artistei. Nimeni nu se aștepta ca Andreea Antonescu și Ștefan Manolache să se despartă. Din declarațiile făcute chiar de el, se pare că artista a fost cea care a spus punct relației. Tot atunci, a plecat din Iași, acolo unde plănuiau să stea câteva zile împreună, și l-a blocat pe fostul iubit pe rețelele de socializare.

La două săptămâni de la prima despărțire, Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au împăcat. Au apărut la Teo Show și au declarat că vor să fie împreună și că timpul pe care l-au petrecut despărțiți i-a făcut să își dea seama cât de mult de iubesc, de fapt. Minunea a durat doar două săptămâni, pentru artista și fostul reporter s-au despățit din nou. Ei nu se mai urmăresc pe paginile lor de pe rețelele de socializare și au șters toate fotografiile în care apăreau împreună.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțit
Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțit

Ce spunea Andreea Antonescu despre despărțirea de Ștefan Manolache

După ce s-a despărțit de Ștefan Manolache, Andreea Antonescu a declarat că îi părea rău.

„Regret foarte multe lucruri. Regret, în general, episoadele nefericite din viața mea, regret și această despărțire, mai ales pentru faptul că nu a fost o ceartă, nu a fost un scandal, nu a fost o chestie despre care să poată discuta foarte mulți oameni. Nu știu ce va fi mai departe, nu știu cum va fi. De-a lungul timpului noi ne-am mai intersectat. Am tot spus că viața e plină de surprize, Dumnezeu e cel care ne ghidează pașii. Eu am foarte mare încredere în toată povestea asta și mă las dusă mai departe, cu brațele deschise, așteptând să văd continuarea”, a declarat Andreea Antonescu în cadrul unui interviu.

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțit
Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțit

După ce ea și Ștefan Manolache s-au împăcat, nimic nu prevestea că aveaă să-și spună din nou adio.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cât a plătit Andreea Bălan pe sejurul de 5 stele din Mauritius! Vezi cum arată hotelul luxos în care stă cântăreaţa FOTO

Bogdan Mocanu, luat la mișto de fani! A fost fotografiat purtând cămașa iubitei lui, Andra de la Puterea Dragostei! „N-are bani de haine”

Cea mai bună tartă cu mere din lume. Se prepară destul de simplu. Andreea Esca a dezvăluit rețeta sa preferată: e franțuzeacă, dar se folosesc mereu românești

Chef Joseph Hadad, transportat de urgență la spital

Bogdan Vladau a fost eliminat din competitia “Survivor Romania”. Primele declaratii ale Faimosului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies