Andreea Bălan a fost întrebată de fetița ei de ce nu mai vine tati acasă: "Îmi dau lacrimile când Ella îmi spune că îi e dor de el"

Andreea Bălan trece printr-o nouă încercare grea în viață, iar divorțul o afectează nu doar pe ea, dar și pe cele două fetițe.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Andreea Bălan, întrebată de fetița ei de ce nu mai vine tati acasă


In articol:

Andreea Bălan și George Burcea au decis să divorțeze, la niciun an de când și-au unit destinele în mod oficial.
Deși s-a împăcat cu situația și a decis că așa este cel mai bine pentru fericirea ei, artista a recunoscut că cel mai greu îi este atunci când e nevoită să dea explicații în fața fetițelor ei, care nu mai locuiesc în aceeași casă cu tatăl lor.
George Burcea le vizitează acum pe fete o singură dată pe săptămână, de obicei în weekend.
Ella, fetița cea mare, și-a dat seama că tatăl lor nu mai locuiește în aceeași casă cu mama ei și a început deja să pună întrebări.

Andreea Bălan a încercat să găsească o abordare potrivită pentru vârsta ei, astfel încât să justifice absența lui Burcea.

”Ella, la trei ani, știe că tati lucrează și că vine sâmbătă. Ea nu poate înțelege cuvântul despărțire și, pentru psihicul ei, e mai bine să știe acum că tati lucrează și că acesta este motivul pentru care nu mai doarme cu noi. Cel mai greu îmi este, și chiar îmi dau lacrimile, atunci când Ella îmi spune că îi este dor de el sau când îmi spune că își dorește să vină să o vadă măcar puțin și că, ulterior, poate pleca înapoi la muncă.”, a spus Andreea Bălan pentru Viva.ro

Andreea Bălan, afectată și de faptul că fetița mai mică nu va avea amintiri cu tatăl ei

Andreea Bălan, întrebată de fetița ei de ce nu mai vine tati acasă

”Apoi, când o privesc pe Clara, de asemenea mă întristez, deoarece el nu a fost atât de prezent în viața ei cum a fost cu Ella. Mi se rupe sufletul în două, deoarece știu că ele nu vor avea o familie normală, cu mami și tati în casă, și știu că eu trebuie să compensez cum pot lipsurile acestea emoționale. Ambele vor resimți lipsa lui, dar diferit.”, a mai spus Andreea Bălan pentru sursa citată.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate