Andreea Bălan a fost terorizată de un bărbat obsedat de ea! Vedeta şi-a cumpărat un pistol ca să-l ţină la distanţă! Vezi când s-a întâmplat asta

Acum mai bine de 15 ani, Andreea Bălan a fost terorizată de un bărbat obsedat de ea.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Nu mai e un secret că Andreea Bălan a fost terorizată de un bărbat obsedat de ea. Cântăreaţa a trecut printr-o perioadă cumplită, în perioada în care făce aparte din trupa Andre. “Încă de pe vremea când făcea parte din trupă Andre, Andreea s-a ales cu un… fan nedorit. Și asta pentru că acesta nu se mulțumește să o admire de la distanță, ci i-a făcut vedetei viață un calvar în ultima vreme, urmărind-o nonstop și chiar agresând-o în nenumărate rânduri. Mai grav e că după ce, ani buni, a fost hârțuită de individul pe care solista îl consideră nebun, acesta cerând-o chiar de nevastă, săptămâna trecută și mama interpretei a intrat în colimatorul aceluiași bărbat. Supărat că nu o mai găsește pe Andreea de opt luni, Daniel Gavrilă s-a postat în față blocului unde locuiesc părinții vedetei și ori de câte ori apare doamnă Bălan o bruschează, fără să-i pese de consecințe.”

, relata presa în 2004.( citeşte declaraţia bizară a Andrei Bălan despre Andreea Antonescu)

Citeste si: George Burcea a turbat de supărare din cauza Andreei Bălan: ”Te părăsesc...”| DEZVĂLUIRI

Citeste si: Câți bani a câștigat Andreea Bălan de la Youtube după ce s-a filmat în spital? Contul interpretei a ”explodat” în ultimele luni, după ce a descris coșmarul prin care trece| EXCLUSIV

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: Andreea Bălan: ”Ea este Diana și mi-ar fi plăcut să fie sora mea”

Andreea Bălan a fost terorizată de un bărbat obsedat de ea: "Este un nebun, care ar trebui internat undeva sau închis” 

„Băiatul asta e un chin pentru mine. În urmă cu trei ani, am crezut că este vorba de o dragoste trecătoare de adolescent.

Însă, m-am înșelat. Nu scap de el niciodată. Eram în formația Andre când mă tot sună, mă caută pe la concerte și îmi spunea că mă iubește. Este obsedat de mine! Iarnă trecută, nu mă mai găsea deloc, pentru că, din cauza lui, îmi schimbasem numărul de telefon și îi era imposibil să dea de mine. Atunci a agresat-o pe Andreea Antonescu, fostă mea colegă, oblingand-o să-i spună adresă mea de la Ploiești. Este un nebun, care ar trebui internat undeva sau închis”, a declarat Andreea.  „De când Andreea s-a mutat în Capitală, fanul parcă a înnebunit și a început s-o terorizeze până și pe mama cântăreței. După ce a aflat adresa de la Ploiești, în ultima săptămână, zi de zi, o așteaptă pe mamă cântăreței, Valeria Bălan, la ușă blocului și o bruschează pentru a află unde se află iubirea vieții lui”, scriau ziarele.

Andreea Bălan a fost terorizată de un bărbat obsedat de ea: "Apare din senin, nu știu cum" 

„Îi strigă mamei, de îl aude toată lumea din bloc, că el mă iubește. Apoi țipă cât poate că el este virgin și se păstrează pentru mine. Mamei a ajuns să-i fie frică să iasă din casă. E o nebunie! Iar poliția nu îi face nimic. Îi da doar o amendă și atât! De exemplu, în august, am avut iar probleme cu el. Eram la magazinul Mistake și probăm o rochie. Când m-am uitat, întâmplător, spre geam, l-am văzut cum mă privea. M-am îngrozit, m-am luat cu el la ceartă și i-am dat o palmă. În acel moment, a vrut să se înfigă în mine, dar vânzătoarea a reușit să-l împingă afară și să închidă ușă. Nu va spun ce cuvinte grele a scos pe gură. Și nu a fost singură data când m-am întâlnit cu el prin București. Apare din senin, nu știu cum, pe la stopuri și da cu pumnii în mașină. Ce mai, e nebun!”, a mai spus Andreea.

Andreea Bălan a fost terorizată de un bărbat obsedat de ea: "A ars ușa Andreei Antonescu" 

E clar că Andreea Bălan a fost terorizată de un bărbat obsedat de ea. “Solista Andreea Bălan tot n-a scăpat de fanul sau isteric, Daniel Gavrilă. În urmă cu două zile, Daniel a ajuns din nou la Secția de Poliție nr. 3 din Ploiești, la sesizarea familie Bălan: "Stă de o luna și ne păzește intrarea blocului. Ne bagă bilețele de amor pe sub ușă și ne înjură, pe mine și pe soția mea, când ne vede. El nu înțelege că Andreea nu mai locuiește cu noi. Am făcut reclamație la poliție, dar țăcănitul tot în libertate se află și după procesul că a avut loc pe data de 1 iunie, când a scăpat doar cu o amendă", spune Sandel Bălan. Adevărul este că Daniel Gavrilă a făcut cam multe boacăne: a ars ușa Andreei Antonescu, amică Bălancei, și a rănit cu un cuțit un alt fan de-al Andreei Bălan. De data această, polițiștii au găsit asupra lui un cuțit imens de bucătărie. La aflarea veştii, Andreea Bălan a decis să-și cumpere  un pistol, ca să-l ţină la distanţă pe amorezul nebun”, se mai scria despre calvarul Andreei Bălan.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Antonescu, după ce Andreea Bălan i-a făcut reproșuri: ”Nu am vorbit niciodată despre asta”

Cum se simte Andreea Bălan, după cele 3 operații suferite! ”Am scăpat de pericol”

Andreea Bălan a făcut marele anunț: când revine pe scenă! Fanii sunt îngrijorați. Interpreta: ”Eram sigură că vine tăvălugul”

Selly, pus la punct de către Lucian Mîndruță: „Ipocrizia unui băiat care mai ieri dădea lecții sistemului de învățământ românesc”

Molima care a lovit România. Face deja prăpăd. Autoritățile au închis traseele

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Blestemul Faraonilor se pregătește să facă noi victime! O descoperire epocală

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies