George Burcea a turbat de supărare din cauza Andreei Bălan: ”Te părăsesc...” | DEZVĂLUIRI

George Burcea, partenerul de viață al Andreei Bălan, a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-i arăta artistei că este alături de ea, mai ales în ultima perioadă, una extrem de dificilă, presărată cu operații după nașterea celei de-a doua fetițe a cuplului.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

O postare a fashion editorului Iulia Albu a făcut însă ca George Burcea să își iasă din pepeni, iubitul Andreei Bălan intervenind, oarecum inutil, într-o discuție din care nu au lipsit jignirile, care mai de care mai urâte, cântăreața fiind atacată din toate părțile pentru comportamentul pe care l-a avut în timpul în care a fost în spital.

Citeste si: Câți bani a câștigat Andreea Bălan de la Youtube după ce s-a filmat în spital? Contul interpretei a ”explodat” în ultimele luni, după ce a descris coșmarul prin care trece | EXCLUSIV

Citeste si: Andreea Antonescu, după ce Andreea Bălan i-a făcut reproșuri: ”Nu am vorbit niciodată despre asta”

Citeste si: Andreea Bălan, declarație bizară despre Andreea Antonescu! Ce a răspuns cântăreața când a fost întrebată de fosta colegă din Andre?

Mai exact, Iulia Albu a condamnat, într-o postare, comportamentul Andreei Bălan, susținând că artista își dorea doar să atragă atenmția, să profite de situația dificilă în care era și, evident, să obțină un profit frumușel din aceste acțihuni. Văzând așa ceva, George Burcea a simțit nevoia să intervină în discuție cu o serie de comentarii în care încearcă să îi desfiinșeze argumentele fashion editorului. Doar că, ceva care se anunța ca fiind doar o diferență de opinii, începută pe un ton ușor ironic, s-a soldat cu un scandal în toată regula în care partenerul de viață al Andreei Bălan a fost înjurat, apostrofat și ironizat din toate părțile. De altfel, înhămat la o muncă titanică, George Burcea a încercat să le răspundă tuturor, cu ironii fine, dar, la un moment dat, a cedat și l-a făcut praf pe unul dintre cei care îl jigniseră. ”Închei aici un capitol frumos și cu tine... gata, relația noastră s-a terminat. Te părăsesc, dobitocule ce ești. Fumează ce vrei, dar sigur n-aș fuma vreodată ce ai tu... Chestia aia e proastă, îți spun... Vrei ceva bun, scrie-mi în privat și te rezolvă băietu`”, a scris George Burcea, punând astfel punct controverselor cu privire la postarea Iuliei Albu.

fara descriere

Andreea Bălan, stop cardio-respirator în timpul nașterii

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator, acum câteva săptămâni, în timp ce medicii o supuneau unei operații de cezariană. Din fericire, starea ei a fost stabilizată, iar artista se recuperează acum după ce a adus pe lume cea de-a doua fetiță. Vestea că Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator i-a alarmat pe fani, iar mulți dintre ei și-au reamintit declarațiile artistei chiar înainte de a naște. "Dintotdeuna mi-am dorit 2 copii și am știut că într-o zi dorința se va îndeplini. Mă bucur că sunt fete amândouă și sper să se iubească la infinit și să se susțină. Este ultima burtică din această viață și profit la maxim în ultimele zile, de loviturile drăgălașe din burtică", a scris Andreea Bălan, cu doar 2 zile înainte de a naște. "În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardiorespirator. În acest moment ea este stabilă. Fetiță noastră, Clara Maria, este sănătoasă și cântărește 3.2 kg. Mulțumim întregii echipe medicale pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Va mulțumim pentru mesaje și vă vom ține la curent cu starea de sănătate a Andreei", a transmis, la acea vreme, George Burcea. Din păcate, problemele Andreei Bălan au reapărut, ea având nevoie de alte două intervenții din cauza hematoamelor apărute.

 

Andreea Bălan şi George Burcea formează un cuplu încă din 2015, relaţia dintre cei doi fiind una foarte serioasă, chiar dacă cei doi nu sunt căsătoriți. Andreea Bălan este cântăreaţă şi jurată în cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva", difuzată în fiecare sâmbătă seară, pe Antena 1. George Burcea este actor şi a apărut în mai multe videoclipuri, filme, dar şi piese de teatru. Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate