Andreea Bălan a mărturisit ce s-a întâmplat în biserică, în timpul cununiei religioase: ”Toată slujba am plâns”

Andreea Bălan a vorbit despre ce s-a întâmplat în biserică în timpul cununiei religioase.

Autor: A.V.

In articol:

  Una dintre cele mai iubite artiste din România a făcut mărturusiri emoționante despre ce s-a întâmplat în biserică în timpul cununiei religioase. Andreea Bălan a mărturisit că a plâns pe întreaga durată a slujbei, fiind foarte emoționată.

  Citeste si: Câți bani a strâns Andreea Bălan în urma nunții și ce cadouri au primit invitații!

  „Ne-am apucat de organizare imediat cum mi-am revenit de pe patul de spital. Noi am mai făcut o ceremonie pe plajă în America. Pentru că am trecut prin ce am trecut şi în cel mai greu moment ne-am dat seama că avem nevoie şi de acte.(...) Mi-am dat seama că în ziua nunţii nu ai timp nici 5 minute să vorbeşti cu fiecare invitat. Mâncare foarte bună. Prima parte a videoclipului s-a filmat la Alba Iulia. În biserică mi-am dat masca jos. Eu am două personaje, Andreea Bălan cea strong şi cea de acasă, sensibilă. Când am văzut-o pe bunica, toată slujba am plâns. Are 84 de ani. S-a dus masca şi i-am zis lui George că nu mă mai pot abţine. Când am trecut prin momente foarte grele am putut să trec peste şi să îmi pun masca de femeie strong, dar în biserică nu am mai putut.

  Viaţa mea nu a fost deloc uşoară. Am trecut peste momente grele. Dacă îţi doreşti cu adevărat, poţi să ai nunta pe care ţi-o doreşti şi atunci mi-am dat seama că ai nevoie de foarte multă determinare.(...) E foarte important să faci greşeli. Că din greşeli înveţi. A fost un punct decisiv din viaţa mea, cu greu mi-am revenit. Ea a venit atunci în vizită şi am reluat legătura.
  Şi aveam piesa „Reset la inimă” şi am zis să o facem împreună. Am muncit foarte mult, două săptămâni a fost foarte greu. (n.r. despre împăcarea cu Andreea Antonescu).” a spus Andreea Bălan la o emisiune tv.

  Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

  Citeste si: Andreea Bălan, fotografii emoționante cu bunica ei prezentă la nuntă: "Mamaia mea iubită, puternică și minunată"

  Citeste si: Andreea Bălan a plâns aproape pe tot parcursul nunții cu George Burcea! „Nu mi-a fost ușor deloc”

  Andreea Bălan a anulat luna de miere

  Andreea Bălan și George Burcea nu vor pleca în luna de miere, după ce s-au căsătorit recent.

  “Nu există lună de miere când ai doi copii acasă, va fi mai târziu. În ianuarie plecăm în luna de miere și urmează să ne alegem destinația”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Bălan.

   

  Distribuie pe:
  Galerie foto  Urmatorul articol
  Abonează-te pe

  Citește și:

  Andreea Bălan a plâns aproape pe tot parcursul nunții cu George Burcea! „Nu mi-a fost ușor deloc”

  Lovitură teribilă pentru Andreea Bălan după nunta cu George Burcea! Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești nu a renunţat la procesul de executare silită şi a chemat-o din nou...

  Andreea Bălan, fotografii emoționante cu bunica ei prezentă la nuntă: "Mamaia mea iubită, puternică și minunată"

  Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

  Denise Rifai face ravagii. Unde sunt banii din conturile lui Nicolae Ceaușescu? Se va afla totul

  SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

  Dublă crimă în România. Comunitatea e în șoc după ce s-a aflat numele criminalului

  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Cookies