Andreea Bălan, dezvăluiri cutremurătoare la un an după ce a făcut stopul cardiac! Ce s-a întâmplat, de fapt, atunci cu artista

Andreea Bălan a trecut printr-o dramă în urmă cu un an, când era să moară. A dezvăluit acum că din cauza problemelor medicale nu mai poate avea copii

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Andreea Bălan


In articol:

În urmă cu un an, atunci când a născut-o pe Clara, cea de-a doua fiică a ei, Andreea Bălan a suferit un stop cardiac, iar după aceea a fost operate de mai multe ori. Artista a vorbit la scurt timp după aceea despre drama prin care a trecut  în acele zile și despre faptul că ar fi putut să moară. Însă, până acum nu a explicat niciodată adevărul dureros despre ce i s-a întâmplat de fapt atunci.

Citeste si: Imaginile care trădează suferință URIAȘĂ a Andreei Bălan după despărțirea de George Burcea! ”Ochii ți se micșorează”

Andreea Bălan

Andreea Bălan, dezvăluiri la un an după ce a făcut stop cardiac  ”Nu mai pot să fac copii”

La un an după ce a trecut prin momente dramatice, Andreea Bălan este din nou într-o situație dificilă: despărțirea de soțul ei, George Burcea. Zilele trecute, Andreea Bălan a ieșit public, într-o emisiune tv, și a vorbit despre despărțirea de George Burcea. Cu această ocazie, artista a spus un lucru pe care l-a ținut ascuns timp de un an.

”Momentul de anul trecut a fost o cumpănă. Pentru că eu am pierdut și o parte din mine, eu nu mai sunt întreagă și n-am spus niciodată de ce nu mai pot să fac copii. Și nici nu știu dacă am să spun vreodată, dar eu nu mai sunt la fel”, a dezvăluit Andreea Bălan.

Citeste si: De ce a semnat Andreea Bălan un contract prenupțial: „Dacă eu muream...”

Andreea Bălan

Andreea Bălan a intrat în stop cardiac după ce a născut

La câteva zile după ce a născut-o pe Clara, cea de-a doua fetiță a ei, Andreea Bălan a povestit clipele de groază prin care a trecut. ”Imediat după ce am pupat-o pe fetiță am intrat stop cardio-respirator și a început resuscitarea. Mi s-au administrat medicamente și cred că medicamentele m-au făcut să uit ceea ce s-a întâmplat cu cinci minute înainte”, a dezvăluit vedeta, la o emisiune. Andreea Bălan a explicat ce a cauzat problema din timpul nașterii.

Citeste si: Andreea Bălan, prima declarație despre despărțirea de soțul ei, George Burcea: „Nu m-am imaginat niciodată în postura de mamă singură”

 

Andreea Bălan

”Nu se întâmplă doar la cezariană. Se poate întâmpla și când naști natural și acel lichid ajunge în fluxul sanguin (…) Un minut a durat resuscitarea. După ce m-au cusut, m-au redeschis pentru că am început să sângerez și au început să curețe tot ce era acolo”, a spus Andreea Bălan, câteva zile mai târziu.

Numai că, problemele artistei erau departe de a fi rezolvate, iar Andreea Bălan a ajuns din nou la spital şi a fost operată de urgenţă după ce a suferit o hemoragie masivă, iar medicii au observat că s-au format mai multe hematoame sub prima operaţie. Abia câteva săptămâni mai târziu, Andreea Bălan putea să spună că e bine și că poate să-și continue viața.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate