Prietenii Andreei Bălan au luat foc când au citit mesajul de pe Facebook al lui George Burcea. Demontează toate afirmațiile actorului

Prietenii Andreei Bălan au laut foc când au citit mesajul postat ieri de George Burcea pe contul lui de Facebook.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

George Burcea a avut ieri o primă reacție după ce a fost prins drogat la volan și după ce soția sa a vorbit pentru prima dată în cadrul unei emisiuni. Cu toate că atât Andreea Bălan l-a descris pe George Burcea ca fiind un soț care se ocupă de treburile casnice și se implică în viața de familie, prietenii artistei spun că nu este adevărat. În mesajul postat pe Facebook de George Burcea, el a amintit ce a spus Andreea despre el: un tată iubitor, grijuliu și un bucătar excepțional.

Citeste si: Andreea Bălan, prima reacție după ce George Burcea a spus că pozează în victimă la televizor, „de dragul marketingului”

Citeste si: Andreea Bălan s-a dat de gol pe platourile de filmare, în legătură cu problemele pe care le are cu George Burcea: „Balamucul de acasă”

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Prima reacție a lui George Burcea după ce Andreea Bălan a fost operată, de urgență, din nou! EXCLUSIV

Prietenii Andreei Bălan demontează afirmațiile lui George Burcea 

Citeste si: George Burcea, despre scandalul drogurilor: ”Cineva m-a turnat la poliție”! La cine se referă soțul Andreei Bălan?

Prietenii artistei spun că lucrurile nu s-au prezentat chiar așa pentru că din momentul în care în viașa cuplului au apărut cele două fetițe, mama Andreei Bălan s-a implicat întreburile gospodărești. În plus, surse Spynews spun că Andreea Bălan și George Burcea și-au angajat la un moement dat chiar și o bonă care se ocupa și de curățenia din casă.

Tot prietenii Andreei Bălan au ținut să precizeze că, totuși, George s-a implicat în treburile casnice, mai ales când cântăreața era plecată la filmări sau la concerte. În plus, artista era cea care acoperea mare parte din cheltuielile casnice pentru că George Burcea avea nițte contracte sporadice care nu acopereau nevoile familiei.

Cu venirea pe lume a celei de-a doua fetițe, Clara, George nu s-a mai implicat în creșterea copiilor și a căutat fel și fel de pretexte pentru a pleca de acasă, mai spun aceleași surse menționate mai sus.

Galerie foto 
Citește și:

Prima reacție a tatălui lui George Burcea după ce a aflat de divorțul de Andreea Bălan: „Mi-ar părea rău să se despartă! Ar fi păcat de copii!”

Cum și-a anunțat Andreea Bălan, de fapt, problemele din cuplul cu George Burcea! ”N-am fost suflete pereche” EXCLUSIV

Revoltător! Politicianul care a ieșit la pensie cu 3000 de euro după ce a lucrat doar un an în magistratură

Andreea Bălan a ieșit din operație! Poză horror de pe patul de spital: ”Operația mă doare cât celelalte două la un loc”

Ozana Barabancea, prima reacție după ce a aflat că Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în sala de nașteri: „Răsplata faptelor...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies