Andreea Balan
Andreea Balan, atenta cu fetitele ei

Vedete

Andreea Bălan, imagini incredibile din dormitor! Ce face, în miez de noapte, vedeta

Andreea Bălan traversează o perioadă cât se poate de fastă, cel puțin din punct de vedere sentimental și profesional, zilele ei fiind din ce în ce mai ocupate cu treburile pe care le are vedeta.

Andreea Balan
Andreea Balan arata senzational dupa doua nasteri

Cu toate acestea, pare-se, în ciuda tuturor efortutrilor sale, nopțile frumoasei Andreea Bălan sunt la fel de agitate precum ziua, cel puțin în această perioadă.

Citeste si: George Burcea, mesaj de ziua fiicei sale. Fotografia i-a emoționat pe fani: „Păcat că...”

Citeste si: Andreea Bălan, prima reacție după ce George Burcea s-a afișat cu noua iubită la tv: „E bine atunci când…”

Citeste si: Scandal uriaș între Andreea Bălan și George Burcea din cauza divorțului! Exclusiv

E adevărat, nopțile Andreei Bălan nu sunt agitate din cauza vieții sentimentale sau ale celei profesionale, ci din cauza ”condițiilor” impuse de fetițele ei. Nu de altceva, dar simpatica fetiță mai mică a Andreei Bălan este – cum ar spune orice părinte – o mică pretențioasă: vrea să fie plimbată înainte de somn. Dar nu oricum, ci în cărucior, prin casă.

Așa că, ca orice mamă, Andreea Bălan se supune și în face pe plac micuței.

Iar zilele trecute, amuzată probabil de ora târzie la care mai avea de muncit pentru a-și culca fetița cea mică, Andreea Bălan s-a fuilmat în timpul activității sale nocturne. Doar că, spre surpriza tuturor, a făcut-o purtând o ținută care poate da palpitații serioase unui cardiac sau unui bărbat mai slab de înger. Nu de altceva, dar Andreea Bălan și-a expus, cu generozitate, formele care au transformat-o într-una dintre cele mai invidiate vedete din showbiz-ul românesc, în ciuda faptului că, deja, de două ori a devenit mamă.

Astfel, purtând doar lenjerie intimă, de culoare neagră, Andreea Bălan a avut puterea de a se și amuza cu activitățile impuse, noapte de noapte. Ba chiar a găsit și un mic avantaj, în ciuda faptului că ea chiar nu are nevoie, Andreea Bălan fiind una dintre cele mai tonifiate vedetel de la noi. ”Mai fac și mișcare”, a spus, cu umor, Andreea Bălan, imitând mersul pe care l-ar avea, pe bandă, la sală, în timp ce plimba căruciorul în care era fiica ei.

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

 

Andreea Bălan, mamă singură pentru fetițele ei și ale lui George Burcea

”Din decembrie, George a lipsit de acasă cu nopțile, fără explicații. Iar la jumătatea lui decembrie, pe când Andreea Bălan avea deja tot felul de concerte programate, așa cum se întâmplă în acea perioadă a anului, el a început să încerce să provoace scandaluri în casă. Îi răspundea în doi peri, se închidea în tăceri opace, iar la un moment dat, chiar când ea se pregătea să meargă la un concert, i-a trântit, verde în față, că nu o mai iubește.

Andreea Bălan a ajuns la concert, era pe lângă București, și abia s-a mai putut concentra la show-ul ei, se vedea că era afectată. Iar asta se petrecea pe 21 decembrie... iar de atunci, din rău în mai rău...”, spune sursa noastră despre despărțirea dintre Andreea Bălan și George Burcea.

Andreea Balan
Andreea Balan divorteaza de George Burcea

”Andreea Bălan a avut un adevărat șoc atunci când a fost la un pas de moarte. Atunci, cum ea este femeie organizată, cum vrea să fie sigură că totul este bine pentru fetițele sale, a decis să se căsătorească cu George Burcea, se gândea că ar putea muri oricând și că trebuie să lase toate lucrurile în

ordine. Pe vremea aceea, avea încredere că el va fi potrivit pentru acest lucru. Apoi au intervenit problemele, iar George Burcea, a avut și ieșirile publice contra Andreei, iar acest lucru este, probabil, imposibil de iertat, mai ales la cum e ea. Și, pe de altă parte, el nici măcar nu a încercat să își ceară scuze după ce a vorbit de Andreea așa cum a vorbit, lucru pe care nu l-a făcut niciun alt bărbat din trecutul ei, cu atât mai mult tatăl copiilor ei și soțul”, ne-a mai spus sursa citată care ne-a precizat că, acum, Andreea Bălan se ocupă doar ea de creșterea celor două fiice ale sale și ale lui George Burcea.