Andreea Bălan, revoltată după ce s-a scris că ar fi însărcinată pentru a treia oară: „Eu NU mai pot face copii”

Andreea Bălan s-a enervat după ce în presă s-a scris că ar fi însărcinată pentru a treia oară.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

andreea balan si george burcea

Andreea Bălan are două fetițe superbe cu George Burcea. Recent s-a zvonit că frumoasa cântăreață ar fi pe cale să-i mai dăruiască un copil soțului ei, iar vedeta s-a arătat foarte deranjată.

După ce a născut-o pe mezina familiei, Andreea Bălan a trecut prin clipe cumplite și a fost la un pas de moarte. Vedeta nu mai poate avea copii, motiv pentru care zvonul că ar fi gravidă a făcut-o să transmită un mesaj vehement.

Citeste si: Polițista Andrea și-a ruinat cariera cu o partidă de amor! Cu cine s-a culcat femeia: „Pentru a evita rușinea...”

Citeste si: „Are nevoie urgentă de sprijin. Poate oricând să...” Cine a spus asta despre What's Up, după scandalul cu iubita lui

Citeste si: Andreea Oprică de la Puterea Dragostei a sărit la bătaie la Mariana! De la ce a pornit cel mai mare scandal din acest sezon

andreea balan si copiii

„(…) În luna martie, în timpul nașterii celui de-al doilea copil, am suferit un stop cardio respirator datorat emboliei amniotice. În urma intervenției de a-mi salva viața, eu NU mai pot face copii și am spus lucurul acesta în nenumărate interviuri. Motivul medical care nu îmi mai permite să rămân însărcinată, îl voi spune când (sau dacă) voi dori/putea.

Până atunci aș aprecia dacă presa, moderatorii pe la emisiuni și oamenii, în general, nu m-ar mai întreba: „Când mai fac un copil”! Această întrebare sau presupunere este penibilă față de orice femeie care nu (mai) vrea sau nu poate și își dorește” este mesajul scris în această seară de Andreea Bălan pe contul ei oficial de Facebook.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate