Polițista Andrea și-a ruinat cariera cu o partidă de amor! Cu cine s-a culcat femeia: „Pentru a evita rușinea...”

O polițistă din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord și-a distrus cariera după ce a făcut amor cu cine nu trebuia, în timpul serviciului.

Distribuie pe:

fara descriere

Andrea Griffiths, o polițistă în vârstă de 44 de ani, a fost nevoită să-și dea demisia. Ea și-a ruinat cariera după ce s-a dovedit că a avut relații intime cu un bărbat, victimă a unui abuz sexual, de care trebuia să aibă grijă.

Dragostea interzisă a unei polițiste

Mai exact, Andrea, care și-a început cariera în 2001, a fost numită ofițer de legătură pentru un bărbat „cu probleme personale și medicale”, în anul 2015. Acest bărbat fusese victimă a abuzului sexual și era considerat „vulnerabil”.

Citeste si: Scandal înainte de înmormântarea lui Cornel Glesș! Fosta iubită, Viviana, la un pas să amâne totul

Citeste si: Comportamentul agresiv al lui What's Up, explicat de psihologi

Citeste si: Ce meserie avea Pepe înainte de a deveni celebru: „Niciodată nu mi-a fost rușine”

„Doamna Griffiths a fost însărcinată să fie ofițer de legătură cu X, dar a dezvoltat o relație nepotrivită cu acesta. Ea a recunoscut că actul sexual a avut loc în timpul serviciului”, au spus șefii ei din poliția britanică.

„Regret profund ce s-a întâmplat. Recunosc că n-ar fi trebuit să fac sex cu respectivul pe 29 iunie 2015. Accept că am comis o mare eroare și regret profund ce s-a întâmplat. Pentru a evita rușinea, am demisionat din poliție”, a precizat Andrea Griffiths.

„Ofițerul de poliție Griffiths cunoștea problemele personale și medicale ale domnului X în timp ce a întreținut relații sexuale cu acesta chiar în timpul serviciului. Ea a încălcat standardele de integritate și onestitate și a pătat imaginea instituției”, au mai precizat cei de la secția de poliție unde lucra.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate