Andreea Bănică a spus adevărul despre scandalul dintre ea și Alex Velea! „Ca familie, noi l-am ajutat pe Alex de câte ori a avut nevoie și n-a avut nevoie doar o dată”

Andreea Bănică a povestit ce s-a întâmplat între familia ei și Alex Velea și de ce au ajuns să se certe.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Andreea Bănică și Alex Velea au fost buni prieteni. Frumoasa artistă și soțul ei au fost prieteni buni cu iubitul Antoniei. Celebrul cuplu chiar l-a cununat pe Alex Velea atunci când el s-a căsătorit cu Ana, fosta lui soție.

Se pare că scandalul dintre familia Andreei Bănică și Alex Velea a pornit de la niște bani pe care nicunul dintre cei doi cântăreți nu i-a încasat după un concert. Acum, blondina a vorbit despre cearta pe care a avut-o cu colegul ei de breaslă.

Citeste si: Bombă în relația dintre Andra și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei! Ea a recunoscut că îl place pe None

fara descriere

Ce a declarat Andreea Bănică despre scandalul cu Alex Velea

„Noi am fost nașii lui de cununie. Am intrat în biserică cu Alex Velea și cred că ar fi urât din partea mea să încep să vorbesc la televizor, să-mi spăl rufele în fața tuturor. Sunt o grămadă de dedesubturi între noi ca familie, dar nu vreau să vorbesc despre Alex Velea într-un mod neplăcut. Am fost cu el în biserică, l-am dus pe el și pe fosta lui soție acolo, le-am ținut lumânările și n-ar fi frumos din partea mea să fac asta. Este vorba despre niște bani pe care nu i-a luat la un concert de Revelion, pe care nici eu nu i-am luat, căci am cântat împreună, deci nici Lucian nu i-a încasat de la persoana respectivă și pe care încă îi așteptăm. Ca familie, noi l-am ajutat pe Alex de câte ori a avut nevoie și n-a avut nevoie doar o dată, ci de foarte multe ori.

Am fost prieteni buni, Lucian lucra cu el, era impresarul lui, mi se părea normal să-l ajute. Niciodată nu m-am băgat în deciziile pe care Lucian le-a luat în privința banilor. Cred că Alex este înconjurat de oameni de o altă categorie și este influențat negativ. Este un om foarte credul, crede foaret mult în oameni și asta nu e rău, dar trebuie să știi de cine te înconjori în viață. Am încercat să-i fim aproape de când l-am nășit, am fi fost și azi, dar uite că există astfel de oameni care-și mai bagă nasul, îl influențează negativ și strică o relație. Nu mi-a căzut bine nici mie, dar așa a fost să fie. Poate că vreodată ne vom întâlni și vom sta de vorbă”, a declarat cunoscuta cântăreață într-o emisiune de televiziune, în urmă cu ceva timp.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate