Andreea Bănică, atacată de o femeie. I-a spus că seamănă din ce în ce mai mult cu Bianca Drăguşanu. Răspunsul vedetei e halucinant! "Mândră"

Andreea Bănică, atacată de o femeie. Uite ce i-a spus.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Fashion editor-ul Iulia Albu comentează de regulă ţinutele purtate de vedete la evenimentele mondene sau vestimentaţia lor din pozele pe care le etalează, cu mândrie, pe reţelele de socializare.

Recent însa, înainte sa înceapă să scrie deja celebra ei rubrică intitulată "marţea neagră", Domniţa de Alba a avut un şoc... Şi, fireşte, nu a putut sa nu le dezvăluie şi cititorilor ei care a fost factorul declanşator.

Nu, de starea ei extremă nu a fost "vinovat" vreun outfit neinspirat de la o sindrofie mondenă şi nici vreun accesoriu jenant...

Şocul a avut drept cauză  asemănarea izbitoare dintre doua vedete mioritice care pana acum ceva timp aveau în comun doar... culoarea părului.

Andreea Bănică, atacată de o femeie. "Oftică-te"

"Andreea Bănică s-a transformat în Bianca Drăguşanu.

Întru totul si pe de-a-ntregul. Nu era cazul ca Andreea să o copieze atât de fidel pe fosta ei colegă, dar hei, fiecare are un idol, nu?", a scris fashion editor pe blogul ei iuliaalbu.com .

Ei bine, mai mulţi urmăritori ai Andreei, de pe reţelele de socializare, sunt, se pare, de acord cu Domniţa de Alba.

"Vai, eşti aşa de frumoasă...zici că eşti sora Biancăi Drăguşanu. Aţi folosit acelaşi doctor pentru operaţii? Sunteţi trase la indigo. Nu o zic din invidie sau neîmplinire ci de amuzament. Chiar eşti penibilă! Crăciun fericit!!!", i-a scris o femeie artistei.

Enervată, solista a răspuns prompt.

"Oftică-te! Dacă eu neoperată arăt ca ea, m-ai făcut mândră", a fost replica solistei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Imagini dementiale cu Iulia Albu si cocosul ei la un eveniment de cinci stele de la Palatul Regal. Uite ce bijuterii a purtat inaripatul, cum il cheama si cat a costat animalul...

Iulia Albu a "mitraliat-o" fara milă pe Alina Eremia. Uite ce a putut să spună despre ţinuta purtată de aceasta la un eveniment. "Insistă să arate ca o...

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

BOMBĂ: Informația despre COVID care dă absolut totul peste cap. Știrea vine de la cel mai înalt nivel

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Turism COVID-19. Statul în care merg vârstnicii pentru a se vaccina „la liber”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies