Andreea Bănică nu a mai suportat și a răbufnit pe Internet! „Gata! Nu mai pot. M-am săturat”

Andreea Bănică a dat, în sfârșit, cărțile pe față. Vedeta a lămurit odată pentru totdeauna misterul legat de sânii ei. Are sau nu silicoane?

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Andreea Bănică nu a mai suportat și a răbufnit pe Internet! „Gata! Nu mai pot. M-am săturat”
andreea


In articol:

Andreea Bănică s-a săturat să tot fie întrebată dacă are silicoane și a hotărât să lămurească această situație odată pentru totdeauna. Cântăreața a dat răspunsul mul așteptat de fani, declarându-se exasperată de curiozitatea oamenilor legată de mărimea sânilor ei.

Poate că voi lămuri o dată pentru totdeauna acest aspect, sunt foarte multe fete care îmi pun întrebarea asta și deja mă macină, mă enervează de atâția ani.

Are sau nu Andreea Bănică silicoane?

De la 18 ani, toată lumea mă întreabă dacă am silicoane. Ei bine, nu am silicoane, fraților! Spun o dată pentru totdeauna. Înțelegeți! Nu am silicoane, nu mă mai întrebați! Deci, nu mai pot. Nu mai am răbdare să răspuns la aceeași întrebare!', a spus artista pe Instagram.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Klaus Iohannis, anunț ferm pentru români „Pericolul nu a trecut. 15 mai nu înseamnă revenirea la o viață normală”

Citeste si: Un celebru profesor universitar a murit după ce a fost lăsat să aștepte 75 de ore rezultatele testului, deși era în stare critică!

Nu am silicoane. Am câteva kilograme în plus față de când aveam 20 de ani, 25 de ani. Am 7-8 kilograme în plus. M-am transformat, m-am maturizat, am două sarcini la activ.

Andreea Bănică nu a mai suportat și a răbufnit pe Internet! „Gata! Nu mai pot. M-am săturat”
andreea

Citeste si: Ex-preotul Cristian Pomohaci, profeție sinistră: ”Cei care au generat acest iad vă vor lua și ultimile resurse”

Citeste si: Simona Halep și Toni Iuruc, donație uriașă anti-COVID-19! ”Am văzut cât e de greu pentru toată lumea”

După cele două sarcini, sânii mei au rămas mai mari. Nu sunt perfecți! Sunt sâni normali, naturali, sunt destul de grei. Cred că sunt cam singura neoperată. Gata! Nu mai pot! M-am săturat!” a scris Andreea Bănică pe contul de Instagram. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ex-preotul Cristian Pomohaci, profeție sinistră: ”Cei care au generat acest iad vă vor lua și ultimile resurse”

Simona Halep și Toni Iuruc, donație uriașă anti-COVID-19! ”Am văzut cât e de greu pentru toată lumea”

Ce s-a întâmplat cu Elena Dincă, soția monstrului din Caracal. Dezvăluiri șocante: „Din când în când mai pleacă împreună cu...”

Se ia în considerare creșterea ajutorului de șomaj! Violeta Alexandru tocmai a făcut anunțul

Ligi de la Puterea Dragostei şi-a mărit din nou buzele! "A ajuns să arate..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies