După Andreea Berecleanu, o altă prezentatoare anunță despărțirea definitivă de televiziune ”N-o să vorbesc urât despre nimeni, dar...”

Vestea bombă a acestor zile a fost dată de Andreea Berecleanu care a anunțat că nu va mai prezenta Observatorul. Ei bine, o altă prezentatoare spune că se desparte de tv.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Dana Grecu, așa cum o știu telespectatorii pe prezentatoarea și moderatoarea tv, Dana Chera, așa cum o cheamă acum, a fost în concediu de creștere a copilului.

Dana Grecu a anunțat în 2018 că viața ei s-a schimbat, că s-a recăsătorit și că așteaptă un copil, al treilea al ei. De atunci, nu a mai apărut la tv și lumea a crezut-o în concediu pentru creșterea copilului. Ei bine, Dana Grecu a anunțat acum că nu se mai întoarce la Antena 3.  

Citeste si: O celebră prezentatoare de televiziune va candida la următoarele alegeri! Elena Lasconi vrea să fie primar la Câmpulung Muscel! DEZVĂLUIRI

fara descriere

Jurnalista a acordat un interviu Paginademedia.ro în care vorbește despre motivele deciziei.

"Mă apropii de finalul concediului de maternitate și am considerat că acum trebuie să ofer un răspuns în legătură cu ce voi face. Mă întreba lumea, eram datoare cu un răspuns”, a spus Dana Chera (Grecu).

Citeste si: Andreea Berecleanu, primele declarații despre planurile de viitor, după plecarea din televiziune: „Am alegeri și planuri mai interesante...”

”Pe mine Antena 3 m-a stors de energie. Au fost vremuri foarte grele. Le-am facut față ca ziarist, dar au lasat urme în omul Dana Chera. Nimeni nu e deținatorul adevărului absolut. Dumnezeu. Nu regret nimic, n-o să vorbesc urât despre nimeni dar simt să fac altceva", a declarat Dana Grecu pentru Paginademedia.ro.

"Perioada de pauză de televiziune a fost o reconsiderare a mea, este, dacă vrei, o privire înăuntrul meu. Așa mi-am dat seama că este momentul sufletesc pentru altceva, pentru un alt proiect”, a mai spus Dana Chera.

Întreg interviu îl puteți citi aici

Dana Grecu s-a recăsătorit la doar o lună de la divorț

Dana Grecu a anunțat în ianuarie 2018 că a divorțat de soțul ei, Bogdan Grecu, dupa 20 de ani de casnicie, perioada in care cei doi au devenit parintii unui baiat si ai unei fete. Prezentatoarea de televiziune a anuntat ca noul ei nume de familie este Chera, indicand faptul ca deja s-a recasatorit.

De fapt, Dana Grecu -Chera divorțase în toamna anului 2017, iar o lună mai târziu se recăsătorise cu Adrian Chera, un stomatolog din Pitești. Dar, veștile nu s-au oprit aici. După alte câteva săptămâni, jurnalista avea să anunțe că este însărcinată și că așteaptă al treilea copil al ei. 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate