Andreea, concurenta de la ”Puterea Dragostei”, afectată de fostul iubit! ”S-a întors la fosta lui familie. E bolnav”

Andreea, concurentă în Casa Puterea Dragostei, a vorbit despre situația fostului ei iubit.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Andreea de la ”Puterea Dragostei” a povestit în emisiunea prezentată de frumoasa Andreea Mantea despre fosta sa relație. Andreea a povestit că iubitul ei s-a întors în Italia, la familie, iar cei doi încă țin legătura, mai ales că tânărul este bolnav și merge la terapie. De asemenea, concurenta Andreea a mai vorbit și despre faptul că subiectul abordat, în legătură cu fostul iubit, este unul sensibil pentru ea.

Citeste si: Larisa și Adrian de la ”Puterea Dragostei” își ascund iubirea? Larisa i-a cunoscut familia și a făcut mărturisiri incredibile: ”Nu mă așteptam să mă primească”

”Am vorbit cu fostul meu, i-am trimis printuri și a zis că o să se ocupe el de acea persoană. Un singur lucru am zis de el, că după relația noastră, în aprilie anul trecut ne-am despărțit definitiv, s-a întors la fosta lui familie. Da, este bolnav, da, țin foarte mult la el. Și nu vreau să se vorbească urât. Am mai vorbit cu câteva zile înainte, am visat că i s-a întâmplat ceva, l-am sunat, are terapii de făcut, vreau să știu din când în când cum merg terapiile. Da, mă afectează. Pentru că țin la el, pentru că e bolnav, pentru că nu e bine. Am încercat să-i fiu alături și respinge ajutorul meu. S-a întors la familia lui, are pe cineva să aibă grijă de el, am ales să nu mai fim împreună. Respinge pe oricine, nu vrea să fie ajutat de nimeni. Pentru că zice că își merită asta. A greșit foarte mult față de foarte multă lume. E un subiect care mă afectează foarte mult”, a spus concurenta Andreea în emisiunea Puterea Dragostei.

Citeste si: Lovitura teribilă încasată de George Stanca înainte să moară! Ziaristul a fost obligat de Tribunal să plătească o sumă uriaşă după un proces pierdut!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate