
kanald.ro
Stiri
Andreea Ignat, câștigătoarea sezonului 14 al show-ului „Chefi la Cuțite”, a demonstrat că pasiunea, munca și creativitatea pot transforma visele în realitate. În vârstă de 35 de ani, locuind în Reghin alături de soțul său și cei doi copii, Andreea a câștigat marele premiu al competiției – 30.000 de euro și un stagiu la restaurantul Retroscena, deținut de chef-ul cu stea Michelin Richard Abou Zaki.
Drumul său în competiție a fost unul impresionant, aceasta a reușit încă din audiții să le atragă atenția chefilor cu desertul său din cocos, mango și fructul pasiunii, care i-a și adus cuțitul de aur.
Pasiunea Andreei Ignat a pornit de la soacra ei, renumită pentru prăjiturile sale, și s-a transformat în baza unui bistro de succes în Reghin, specializat în patiserie și cofetărie. Pandemia a fost o piatră de încercare, dar și o oportunitate: eclerele pregătite de Andreea au devenit atât de populare, încât comenzi veneau din toată regiunea.
„A fost o nebunie: în pandemie livram eclere cu mașini închiriate. O prietenă care s-a mutat la Cluj a început să posteze despre ele pe rețelele sociale. Așa am ajuns să deschidem o locație și acolo. Era coadă în fața vitrinei goale!”, a povestit Andreea.
Pe lângă succesul profesional, Andreea este o mamă dedicată. Cu doi copii adorabili, Olivia (4 ani) și Aris (1 an), ea jonglează cu grație între viața de familie și cariera sa de succes. În seara semifinalei, fiica ei a emoționat întreaga sală cu un mesaj plin de iubire: „Te iubesc din inimă și sper să arunci cu inimă în bucătărie”.
Citește și: Cine este iubita lui Richard Abou Zaki? Cei doi au împreună o fiică
Cu o poveste impresionantă de viață și o carieră în plină ascensiune, Andreea Ignat este un exemplu de perseverență și curaj. De la livrări în pandemie la succesul pe scena culinară, parcursul său inspiră și demonstrează că, uneori, visele chiar devin realitate.