Andreea Mantea a anunțat decizia! Află dacă Roxana pleacă sau rămâne la "Puterea Dragostei"!

Andreea Mantea a anunțat decizia în cazul bătăii dintre Roxana și Simina. Roxana risca eliminarea după tot ce s-a întâmplat

Autor: A.I.

Andreea Mantea a anunțat decizia: Roxanei i s-a mai dat o șansă! Ea a primit numai cartonașul galben, însă cu o condiție majoră: ea nu mai are voie să o pună în pericol în niciun fel pe Simina sau să o amenințe. În cazul în care acest lucru se va întâmpla ea va pleca acasă, primind direct cartonașul roșu.

"Astăzi, în urma a ceea ce ai făcut, același lucru făcut și de Ricardo și de Alexandru, primești un cartonaș galben.

Dacă o mai faci pe Simina să se simtă în pericol sau sari la bătai vei primi un cartonaș roșu și vei fi descalificată. Dacă Simina se va simți amenințată, vei primi cartonaș roșu", a spus Andreea Mantea.

Părerile în casă au fost împărțite. Adrian s-a pronunțat în favoarea eliminării Roxanei și chiar a spus, în glumă, după anunțul deciziei că Roxana poate bate acum încă trei fete în casă.

Citeste si: Imaginea care face înconjurul lumii. Momentul în care un copil de 8 ani este scos de sub dărâmături și își vede mama- kanald.ro

Citeste si: Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?- stirilekanald.ro

Simina a susținut și ea că Roxana trebuia să plece acasă, întrucât nu s-ar fi aflat la prima abatere.

"Dacă ea venea la mine și își cerea iertare eu iertam. Era mândră de ce a făcut", a spus Simina.

"Orice om care a greșit aici în casă a primit o a doua șansă", a explicat Andreea Mantea decizia, oferind exemplele lui Ricardo și Alexandru.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Roxana, criză de plâns la "Puterea Dragostei"! Schimb de replici halucinante cu Andy: "I-ai luat mâna lui Adrian și ti-ai pus-o pe fund!"

Deea de la Puterea Dragostei își dorește o relație cu Adrian? „Camera roșie e mai sentimentala”

Jador, reacţie ŞOCANTĂ după scandalul monstru dintre Roxana şi Simina! "Mă despart de ea definitiv!" Vezi ce a mai spus cântăreţul de manele!

„Spune-mi dacă ești pe undeva, pe aici”. Un bărbat din Turcia își caută cu disperare mama, printre ruinele lăsate în urmă de cutremure

Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?

„Comunicăm destul de rar.” Lucian Viziru, despre cearta cu Augustin

Shakira vrea să îl ruineze finaciar pe Gerard Pique! Cum i-a închis deja ușile fostului fotbalist după ce a înșelat-o

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies