Andreea Mantea a anunțat decizia! Află dacă Roxana pleacă sau rămâne la "Puterea Dragostei"!

Andreea Mantea a anunțat decizia în cazul bătăii dintre Roxana și Simina. Roxana risca eliminarea după tot ce s-a întâmplat

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Andreea Mantea a anunțat decizia: Roxanei i s-a mai dat o șansă! Ea a primit numai cartonașul galben, însă cu o condiție majoră: ea nu mai are voie să o pună în pericol în niciun fel pe Simina sau să o amenințe. În cazul în care acest lucru se va întâmpla ea va pleca acasă, primind direct cartonașul roșu.

"Astăzi, în urma a ceea ce ai făcut, același lucru făcut și de Ricardo și de Alexandru, primești un cartonaș galben. Dacă o mai faci pe Simina să se simtă în pericol sau sari la bătai vei primi un cartonaș roșu și vei fi descalificată. Dacă Simina se va simți amenințată, vei primi cartonaș roșu", a spus Andreea Mantea.

Părerile în casă au fost împărțite. Adrian s-a pronunțat în favoarea eliminării Roxanei și chiar a spus, în glumă, după anunțul deciziei că Roxana poate bate acum încă trei fete în casă.

fara descriere

Simina a susținut și ea că Roxana trebuia să plece acasă, întrucât nu s-ar fi aflat la prima abatere.

"Dacă ea venea la mine și își cerea iertare eu iertam. Era mândră de ce a făcut", a spus Simina.

"Orice om care a greșit aici în casă a primit o a doua șansă", a explicat Andreea Mantea decizia, oferind exemplele lui Ricardo și Alexandru.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate