Andreea Mantea i-a “copt-o” lui Mitoșeru! Astăzi, de la ora 20:00, la “Se strigă darul”, la Kanal D

Astăzi, de la ora 20:00, la “Se strigă darul”, Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru ajung la Buzău, in Nehoiu, pentru a participa la nunta mirilor George și Roxana.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Îndrăgiții prezentatori ai emisiunii sunt pregătiți să se înfrunte și astăzi, la “Se strigă darul”, fiecare dorindu-și să strângă cât mai multă zestre pentru miri.

fara descriere

”Să îți ardă lada de zestre”, acesta poate fi cel mai crunt blestem care ar putea să cadă pe capul Andreei Mantea sau al lui Mihai Mitoșeru. Cum bine știm, Andreea și Mihai sunt dependenți de lada de zestre, adică, acesta este obiectul muncii lor. Dornică de câștig, iată că Andreea Mantea pune în practică, la propriu, ”blestemul”. Un litru de lichid inflamabil, o brichetă și treaba-i rezolvată.

fara descriere

“Așa ceva nu se face niciodată!”, reacționează Mihai Mitoșeru, atunci când vede ce i-a pregătit Andreea.

fara descriere

Citeste si: Cum arată sora Andreei Mantea! Iată cu ce se ocupă Lavinia. Câștigă foarte bine din asta!

Citeste si: Ce va face Simina după ce se întoarce în țară de la Puterea Dragostei? Ce se va întâmpla cu relația ei cu Alex Zănoagă DECLARAȚII EXCLUSIVE

Citeste si: Plușica de la Puterea Dragostei a îmbrăcat rochia de mireasă cu un decolteu amețitor! Toți ochii au fost pe ea

Mihai Mitoșeru, fără să stea pe gânduri, încearcă disperat să stingă flăcările pentru a-și recupera lada.

fara descriere

Cat de mare a fost paguba, ce soluții găsește Mihai Mitoșeru pentru a-și duce treaba la bun sfârșit și cum se va descurca Andreea Mantea după ce și-a sabotat colegul, aflați sâmbătă, de la ora 20:00, la “Se strigă darul”, numai la Kanal D.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate