Plușica de la Puterea Dragostei a îmbrăcat rochia de mireasă cu un decolteu amețitor! Toți ochii au fost pe ea

Plușica de la Puterea Dragostei a făcut senzație cu o rochie de mireasă extrem de decoltată, care i-a pus în valoare bustul spectaculos.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Plușica de la Puterea Dragostei a îmbărcat rochia de mireasă iar fanii blondei au luat foc. Nimeni nu se aștepta ca favorita lor să se mărite atât de repede, mai ales că în casa Puterea Dragostei nu a reușit să formeze un cuplu. Marina a avut o relație după ce a părăsit emisiunea, însă aceasta s-a încheiat.

fara descriere

Până la urmă a fost o alarmă falsă: Plușica a îmbrcat rochia de mireasă pentru a face reclamă unei case de modă și unei celebre florării. Așadar, blonda nu se mărită sau cel puțin nu deocamdată.

Citeste si: Bogdan Mocanu a sărit să-l bată pe Alex Zănoagă la Puterea Dragostei! Andreea Mantea a intervenit imediat

Citeste si: Raluca nu mai arată așa cum o știm toți de la Puterea Dragostei! Schimbare de look pentru fosta iubită a lui Ricardo

Citeste si: Daniel de la Puterea Dragostei și-a făcut iubită? Cum arată tânăra care i-a furat inima. Plușica o să fie geloasă

fara descriere

Partea bună este că designerul care a realizat rochia Plușicăi s-a gândit să-i ofere acesteia o rochie cu un decolteu adânc, pe care fosta concurentă de la Puterea Dragostei l-a umplut cu ce i-a oferit mama-natură. Rezultatul s-a concretizat în sute de like-uri pe care fotografiile le-au primit în câteva ore.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate