Bogdan Mocanu a sărit să-l bată pe Alex Zănoagă la Puterea Dragostei! Andreea Mantea a intervenit imediat

Bogdan Mocanu a sărit la bătaie! Tensiunile dintre el și Alex Zănoagă au crescut la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

S-au încins spiritele între Bogdan Mocanu și Alex Zănoagă la Puterea Dragostei. Cei doi au început să facă schimb de replici acide și violente, iar Bogdan Mocanu s-a ridicat de pe canapea și a venit imediat în casa în care se afla Alex Zănoagă și frumoasa prezentatoare. Atunci, în momentul în care Bogdan a ajuns în casă, toți băieții s-au ridicat.

Citeste si: Puterea Dragostei: Alex Zănoagă, reacție furibundă la adresa Siminei și a lui Jador! De ce a țipat concurentul la ei

Citeste si: S-a măritat Plușica?! Prima poză cu fosta concurentă de la Puterea dragostei în rochie de mireasă

Citeste si: Pe el l-ați văzut la Puterea dragostei, dar nimeni nu o știe pe cea mai importantă persoană din viața lui! Andrei Verdeș are o soră de nota 10

”Gata, fără violență”, a strigat Andreea Mantea.

”Țăran obosit”, a continuat Alex Zănoagă.

”Bogdan, ai luat-o razna?”, a întrebat Andreea Mantea.

”Dacă el a obișnuit ca oamenii mai mari cu care se întâlnește și nu răspund violent...trebuie să-i scoată cineva figurile din cap”, a răspuns Bogdan Mocanu.

”Vreau să încetați să fiți copii, penibili, sunteți la televizor, ce exemplu dați? Fără violență, fără violență de orice natură. Dați cu piciorul la tot ce ați construit până astăzi. Pentru ce? Astăzi trebuie să-ți dovedeși bărbăția? Revino-ți”, a continuat Andreea Mantea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate