Andreea Mantea, lovitură “sub centură” pentru Mihai Mitoșeru: “Ce va trebui să facă mirele pentru a nu ajunge ca tine…?” Jador vine și el la “Se strigă darul!”, cu microfonul bătut cu diamante

În această seară, de la ora 20:00, echipa “Se striga darul!” ajunge la Bacău, la nunta mirilor Alexandra și Ovidiu.

Distribuie pe:

Amfitrionii petrecerii, Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru, încep pregătirile pentru marea petrecere însă, nu înainte ca aceștia să se tachineze, așa cum ne-au obișnuit.

Pentru că Mihai Mitoșeru este proaspăt divorțat, Andreea Mantea nu pierde ocazia de a-și “ataca” colegul, și taxează acest lucru în cel mai “cinic” mod cu putință.

“Mihai, nu știu dacă ai aflat, dar mireasa noastră, Alexandra, este stewardesa (n.r. fosta soție a lui Mitoșeru este tot stewardesă) și urmează să se căsătorească cu iubitul ei, Ovidiu. Tu va trebui să-i dai mirelui niște sfaturi în ceea ce privește căsnicia alături de o stewardesă. Ce va trebui Ovidiu să facă pentru a nu ajunge ca tine … (n.r. – sa divorțeze)”, îl tachinează Andreea pe colegul ei.

Luat prin surprindere de Andreea, Mihai incearcă să facă față “loviturii sub centură” a colegei sale, și îi formulează un răspuns cel puțin surprinzător. Mantea se simte deja invingătoare, dupa ce a răsucit “cuțitul” în rana deschisă a lui Mitoșeru și, cu această atitudine pășește ea în casa miresei, din Bacău.

Cum “războiul” dintre Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru, în competiția darurilor, este permanent și, cum în luptă, totul este permis, mai ales alianțele, iată că frumoasa brunetă l-a chemat în ajutor pe faimosul Jador, de la Puterea Dragostei. Jador, care a venit tocmai din Germania ca să onoreze invitația, nu a venit cu mâna goala, ci cu mii de euro, cu o găină la subsuoară, ca așa e tradiția, și cu microfonul lui bătut cu diamante.

Un show de zile mari începe la Bacău, acolo unde, pe lângă Jador și Margareta Clipa, invitați speciali, sunt prezenți și membrii trupei Siminică.

Citeste si: Fosta soție a lui Mihai Mitoșeru, dată în judecată pentru 50.000 de Euro. Care este motivul

Citeste si: Mihai Mitoșeru, declarații neașteptate despre relația cu Noemi, fosta lui soție: „Încă ne iubim”

Citeste si: Mihai Mitoșeru a plâns în direct, după ce a semnat actele de divorț: „E greu să fii singur”

Ce sfaturi îi oferă Mihai Mitoșeru, mirelui, în ceea ce privește căsnicia, și cine va câștiga competiția darurilor, aflați în această seară, într-o nouă ediție “Se strigă darul”, de la ora 20:00, la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate